Hyppää pääsisältöön
kuvituskuva.

Gaalaillalliset ja cocktail-tilaisuudet

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

illallis- ja juhlapaikat isoille ryhmille

Kokosimme yhteen ravintolat ja tapahtumatalot, jotka tarjoavat puitteet yli 200 hengen istuviin illallisiin, juhliin, gaalailtoihin tai vaikkapa cocktail-tilaisuuksiin. Espoossa onkin tunnelmaltaan erilaisia vaihtoehtoja mistä valita. Lyhyet esittelyt kertovat ensisijaisesti paikan kapasiteetit ja sijainnin. 

 

Dipoli

Otaniemessä, Aalto-yliopiston kampuksen sydämessä sijaitseva legendaarinen Dipoli on suosittu isojen tapahtumien ja juhlien pitopaikka. 

Iltatilaisuuksissa nämä talon suurimmat salit, Kaleva ja Sief, yhdistettyinä edustaviin aulatiloihin taipuvat yli 1000 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Jos käytössä on vain salit, saadaan yhtenäiseen tilaan  1000 henkilöä tuolirivein, 600 henkilöä luokkamuotoon tai 800 henkilöä iltajuhlaan.

Ravintolapalveluista Dipolissa vastaa Compas Group.

Tutustu Dipoliin

Espoon kulttuurikeskus

Tapiolassa sijaitseva Espoon kulttuurikeskus on Espoon tärkeimpiä kulttuuritapahtumien näyttämöjä, jossa voi nauttia teatteriesityksistä sekä konserteista tai järjestää oman tilaisuuden upeissa saleissa. Kulttuurikeskuksessa on hyvät tilat erityisesti isoille auditoriotilaisuuksille sekä moniin juhlatilaisuuksiin.  Suurin saleista, Tapiola sali on 773 hengelle ja pienempi Louhisaliin mahtuu lähes 300 henkeä.

Kolmeen kerrokseen ulottuvissa lämpiöissä voin järjestää cocktail-tilaisuuden tai juhlavastaanoton jopa 1200 hengelle. Kulttuurikeskus onkin suosittu isojen kansainvälisten kongressien vastaanottojen pitopaikkana.

Espoon kulttuurikeskuksen ravintolapalveluista vastaa kahvila-ravintola Café Molli.

Tutustu Espoon kulttuurikeskukseen

Espoon Metro Areena

Metro Areena on Tapiolan urheilupuistossa sijaitseva tapahtumapaikka, joka muuntuu nopeasti urheiluhallista konserttisaliksi tai gaalaillallisen pitopaikaksi tilaisuuden ja vierasmäärän mukaan. 

Lukuisat onnistuneet gaalat sekä show & dinner -illat ovat osoittaneet areenatason tunnelmallisuuden eri kokoisissa tapahtumissa. Talon puolesta voidaan tarpeen mukaan peittää jää ja kaukalon reunat, rakentaa suuri esiintymislava ja poistaa kaukalonpaloja tarpeellisilta kohdilta. Konserttituoleja löytyy 1800 kpl ja bankettipöytää satoja metrejä. Areenan ensiluokkainen Sico Venue Marker -lava muuntuu moniin muotoihin ja tarvittaessa aina mittoihin 19,52 m x 14,64 m. 

Areenan tilausravintolana toimiva VIP Lounge yhdessä Blue Zonen kanssa sopii myös hyvin isompien yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Istuvaan illalliselle saadaan jopa 350 henkilöä.

Espoo Metro Areenan ravintolapalveluista vastaa Restel Ravintolat Oy.

Tutustu Metro Areenaan 

Espoo Metro Areenan areenataso jossa pitkiä illallispöytiä katettuna ja tunnelmavalaistus.
Kuva: Espoo Metro Areenan areenataso.

Majvik

Kokous- ja kongressihotelli Majvikin valoisassa ravintolasalissa kaikilla on ikkunapaikka, ja maisemat meren suuntaan! 

Hotellin Majvik nimeä kantavassa ravintolasalissa ruokailee istuen 220 asiakasta ja tila voidaan jakaa myös pienempiin kabinetteihin. Cocktail tilaisuuksia on järjestetty jopa 420 hengelle.

Vaihtoehtoisesti juhlasalina ja biletilana voidaan käyttää tasalattiaista Kongressisalia, jossa istuvalle illalliselle mahtuu 270 henkeä ja cocktail tilaisuuteen 500 henkeä. 

Vastuullisuus: Majvik on Green Key kohde. Lisäksi heille on myönnetty Visit Finlandin Sustainable Travel Finland merkki. 

Tutustu Majvikiin

Ravintola Plats

PLATS ei ole vain ravintola Espoon Hanasaaressa, 6 km päässä Helsingin keskustasta. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön! Plats tarkoittaakin paikkaa, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat saaristomiljöössä. 

Kuulostaa aika ihanalta paikalta järjestää tärkeä illallinen tai cocktail tilaisuus, vai mitä?

Ravintola PLATSissa on yhteensä 240 asiakaspaikkaa, ja sen yhteydessä toimiva kabinetti voidaan rajata omaksi rauhalliseksi tilaksi 30 henkilölle. Cocktail-tilaisuudet onnistuvat jopa 380 henkilön ryhmille. Ja mikä parasta, ikkunoista avautuva saaristolaismaisema hivelee silmiä.

Katso tilat 360° 

Vastuullisuus: Hanasaari ja Ravintola PLATS on Ekokompassi kohde.

Tutustu Ravintola Platsiin

Suomen luontokeskus Haltia ja Ravintola Haltia

Haltia on Nuuksiossa sijaitseva elämyksellinen näyttely- ja tapahtumakeskus, jossa pääsee tutustumaan kaikkiin Suomen kansallispuistoihin sekä järjestämään erilaisia yksityistilaisuuksia.

Haluaisitko tarjota vieraillesi illallisen Suomen luonto -päänäyttelysalissa 18-metrisen panoraamaseinän edessä? Tai ravintolasalissa upeilla maisemilla Nuuksion Pitkäjärvelle? 

Katettu illallinen päänäyttelysalissa onnistuu noin 40 henkilölle, mutta cocktail-tilaisuuteen mahtuu jopa 200 henkilöä. Ravintola Haltiassa on puolestaan asiakaspaikkoja 180 hengelle ja kesäisin lisätilaa tarjoaa 70-paikkainen terassi, josta on upeat maisemat Nuuksion Pitkäjärvelle.

Haltian koko talon voi varata myös yksityiskäyttöön, jolloin voidaan järjestää jopa 500 henkilön tilaisuuksia. 

Vastuullisuus: Haltian ravintolatoiminnasta vastaa Delicatessen Ravintolapalvelut, jolle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

Tutustu Haltiaan

Vermo

Suomen pääravirata Vermo ei ensimmäisenä tule mieleen isoa iltatapahtumaa tai gaalaa järjestettäessä, mutta päärakennus (10 000m2) tarjoaa hyvät puitteet tuhansien ihmisten kestitsemiselle.

Lähes 500-paikkainen auditoriotyyppinen à la carte ravintola Ravillassa on mainiot mahdollisuudet esimerkiksi Show & Dinner -tyyppisiin illanviettoihin. Keskikerroksen "hallitaso", Street Bar Voltissa on puolestaan anniskeluluvat 1000 asiakkaalle. 

Tutustu Vermoon

Nouseva auditoriomainen ravintolatila, jossa neljän hengen pöytiä katettuna.
Kuva: Vermon Ravintolat, Ravintola Ravilla.