Hyppää pääsisältöön
Company celebration at indoor venue

Tämä sivu löytyy kielillä:

8 juhlatilaa Espoossa omilla juomilla ja tarjoiluilla

Jaa

Hyvin usein juhlat omilla juomilla ja tarjoiluilla herättää enemmän kiinnostusta kuin täyden palvelun tilaisuudet. Siispä nostimme yhteistyössä Happens.fi:n kanssa 8 juhlatilaa Espoosta, jonne voit viedä tarjolle omat bravuurisi sekä kantaa paikalle omat kuohuvat. Löydä juhlapaikka ja vietä häitä, syntymäpäiviä, vuosijuhlia, valmistujaisia, rippijuhlia tai mitä tahansa kekkereitä kera perheen, ystävien ja sukulaisten. 

Parasta Espoossa ovat lukuisat huvilat meren ja luonnon äärellä. Näiden lisäksi vinkkaamme muutamasta hieman modernimmasta juhlatilasta. Oli tiedossa sitten juhlat isommalla tai pienemmällä vierasmäärällä, ota tästä tilavinkit haltuun ja ala rustaamaan keittokirjasta menua juhliin tai varaa tilaan pitopalvelu esimerkiksi Happens.fi:n kautta

Yli-Takkulan Tilan Navetan ylinen on juhlatila alkuperäisessä loistossaan 

Yli-Takkulan Tilalla Pohjois-Espoossa järjestät juhlat kartanomaisessa tunnelmassa. Maatilan vanhat hevosvetoiset koneet, puimakone ja monet muut vanhanajan laitteet luovat alkuperäiskuntoiselle yliselle tunnelmaa. Yli-Takkulan Tilan Navetan ylinen on suosittu hää- ja juhlapaikka kesäkaudella. Tähän juhlatilaan mahtuu istumaan noin 100 vierasta, ja lisäksi juhlatilan yhteydessä on oma cateringtila, jossa tarjoiluiden järjestely onnistuu helposti työtasojen ja jääkaappien avulla. Juhlatilan suuren lasiseinän läpi aukeaa upeat maalaismaisemat! 

Tutustu Yli-Takkulan Tilan Navetan yliseen

 

Sky view over Yli Takkulan Tila venue
Photo: Eventure

Villa Hannuksen pihassa juhlitaan kesäisin juhlateltoissa 

Villa Hannus sopii häihin ja muihin juhliin erityisesti kesällä. Villa Hannuksen ihastuttavaan pihapiiriin on mahdollista pystyttää juhlatelttoja, jotka ovat suosittuja erilaisiin tilaisuuksiin aurinkoisen sään helliessä. Huvilalla voi myös viettää merkkipäiviä talvella; juhlaväki voi tunnelmallisen huvilan lisäksi nauttia saunasta ja ulkoporealtaasta. Espoon Hannuksessa, aivan Länsiväylän kupeessa, sijaitseva pitokartano on yli hehtaarin kokoisella omalla tontilla ja rakennuksen yhtenäinen juhlasali tarjoaa tilaisuuden juhlia ja ruokailla 90 henkilön voimin. Ulkojuhlat onnistuvat jopa 200 henkilölle!  

Tutustu Villa Hannukseen Happens.fi -sivustolla 

Juhlatila Espoon tallilla lisäksi vinttitila esimerkiksi vihkimiselle 

Espoon tallilla vietät arvokkaat tai rennommat juhlat, joihin pääset valitsemaan valmiin juhlapaketin joustavasti tarpeidesi mukaan. Tilan tapahtuma-ammattilaiset järjestävät paikalle kaiken tarjoiluista esiintyjiin ja tekniikkaan, mutta juomat saat tuoda paikalle itse. Juhlatilaa ympäröivät kauniit piha- ja puistoalueet, joilla juhlatunnelma on mukava ikuistaa valokuviin. Lisäksi Espoon tallilta löytyvä Tallivintti -tila mahdollistaa esimerkiksi vihkimisen tai cocktailtyylisen tilaisuuden sekä toimii tarvittaessa lisätilana erilaiselle ohjelmalle. 

Tutustu Espoon talliin Happens.fi sivustolla 

Merelliset juhlat Soukan Venekerhon paviljongissa 

Soukan Venekerhon paviljonki on valoisa ja tyylikäs juhlasali, jonka ikkunoista avautuu näkymä Espoonlahdelle kolmeen suuntaan. Tässä juhlatilassa on runsaasti kattaustilaa jopa 80 henkilölle. Hyvin varustellussa keittiössä tarjoiluiden valmisteleminen ja säilyttäminen onnistuu kätevästi. Soukan Venekerhon paviljonkiin on helppo saapua teitse tai vaikkapa omalla veneellä. Tänne kutsut odottavaisin mielin juhlavieraasi – oli tiedossa häät, syntymäpäivät, valmistujaiset tai muu merkkipäivän vietto. Halukkaille jatkot tilan saunalla!  

Tutustu Soukan Venekerhon paviljonkiin 

Villa Rulluddissa yhdistyy merenrantamaisemat ja 1800-luvun tunnelma 

Myös Villa Rulludd tarjoilee espoolaista, merellistä tunnelmaa. Tämä juhlava ja arvokas huvilarakennus sijaitsee Espoon Hyljelahdessa, ja tarjoilee tilat jopa 120 henkilön istuviin juhliin. Villa Rulluddin isoimmassa yhtenäisessä salissa on paikat 70 henkilölle ja sen lisäksi huvilasta löytyy pienempiä saleja ja kesäisin ihana 30 henkilön terassi. Villa Rulluddin viehättävä pihapiiri mahdollistaa kuvankauniit juhlat; syntymäpäivistä rippijuhliin ja häistä valmistujaisiin! 

Tutustu Villa Rulluddiin Happens.fi sivustolla

Taianomaista tunnelmaa Nuuksion Wäinölässä  

Nuuksion Taian Wäinölä on suorastaan satumaisen upea juhlatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölä on saanut nimensä Kalevalan suuren sankarin Väinämöisen kotikylästä ja se on rakennettu rautakauden henkeen. Tässä juhlatilassa suomalaiset perinteet ja kädentaidot ovat kunniassa, ja juhlaväki pääseekin istahtamaan taljoilla ja vanhoilla ryijyillä peitetyille penkeille. Hyvällä säällä juhlat on mukava aloitella Wäinölän pihapiirin nuotiopaikoilla! Wäinölän sisätilat sopivat juhliin 40 henkilölle. 

Tutustu Wäinölään Happens.fi sivustolla 

Trap Factorylla vietetään asianmukaiset juhlat ja kunnon jatkot 

Otaniemessä loistavien kulkuyhteyksien äärellä sijaitsevassa Trap Factoryssa tehdään paljon muutakin kuin pelataan pakohuonepelejä. Tämä industrial-henkinen rakennus on äärimmäisen suosittu juhla- ja tapahtumatila, eikä syyttä! Trap Factoryn moderni juhlatila tarjoaa houkuttelevan persoonallisen miljöön hääjuhlille, sukujuhlille, syntymäpäiväjuhlille ja valmistujaisbileille. Entiseen pajatilaan rakennettu tila on kooltaan yli 300 m2! Parasta? Juhlat ilman naapureita pitkälle yöhön! 

Tutustu Trap Factoryn juhlatilaan Happens.fi -sivustolla

Party in Trap Factory
Photo: Happens.fi/TrapFactory

Sihi Lounge intiimimpiin juhliin ja kokoontumisiin 

Viimeisenä esittelemme Espoon Suomenojalta löytyvät Sihi Loungen, joka on kuin oma asuntosi, jossa et vain mahtunut viettämään juhliasi. Sihi Lounge on paikka rennoille syntymäpäiville, jatkoille tai etkoille, tai miksei arvokkaammillekin illallis- tai brunssitilaisuuksille. Sihi Lounge tarjoilee avaran, valoisan ja kotoisan miljöön jopa 50 henkilön juhliin. Tila soveltuu loistavasti myös pienemmille juhlaporukoille. Sihi Loungen monipuolisesta tilakokonaisuudesta löytyy mm. sauna (lisämaksusta), terassi, keittiö, sikarihuone sekä ruokailutila. 

Tutustu Sihi Loungeen Happens.fi sivustolla

Pääkuva: Trap Factory/Happens.fi