Hyppää pääsisältöön
Ihmisiä melomassa kajakeilla.

Markkinointi-
yhteistyö

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Kutsumme kaikki Espoon, Kauniaisten sekä Kirkkonummen ja Vihdin kuntien matkailu-, kokous- ja kongressialaan linkittyvät yritykset mukaan Visit Espoon yhteismarkkinointiin ja Kestävän matkailun verkoston toimintaan. Kumppaninamme yrityksenne pääsee mukaan aktiiviseen verkostoon sekä osalliseksi kansainvälisiä ja kotimaisia markkinointitoimenpiteitä. Kumppaniverkoston toiminta perustuu vuosimaksulliseen liikevaihtoperusteiseen vuosimaksuun.

TAVOITTEET, KOHDERYHMÄT JA MARKKINOINTIVIESTINNÄN KÄRJET

Yhdessä lisäämme Espoon vetovoimaisuutta ja tunnettuutta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Visit Espoossa haluamme olla yrityksesi asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani ja edunvalvoja, ja kehitämme yhdessä Espoota taloudellisesti, ekologisesti ja kulttuurisosiaalisesti kestäväksi vierailukohteeksi.

Tärkeimmät kohdemarkkinamme vapaa-ajan matkailussa ovat Suomi ja saksankielinen Eurooppa. Kokous- ja kongressipuolella tärkeimmät kohdemarkkinamme ovat Suomi sekä Eurooppa laajemminkin.

Markkinointiviestinnän kärkinä nostamme luonnon ja elämykset, kulttuurin ja tapahtumat sekä innovatiiviset ja vastuulliset matkailupalvelut ja -konseptit.

YHTEISMARKKINOINNIN TOIMENPITEITÄ OVAT Muun muassa

  • Monikanavainen markkinointiviestintä Visit Espoon kohderyhmille: verkkoviestintä, sosiaalisen median viestintä, uutiskirje- ja vaikuttajamarkkinointi, mediaviestintä
  • B2B markkinointi- ja myyntitapahtumat kotimaassa ja ulkomailla
  • Matkailupalveluiden ja tuotteistamisen kehittäminen digitaalisesti saavutettaviksi tuotteiksi yhdessä elinkeinon kanssa
  • Kestävän matkailun ja hiiliviisauden kehittäminen yhdessä yritysten ja sidosryhmien kanssa
  • Matkailuneuvonta ja infotilaisuudet
  • Convention Bureau -palvelut
  • Kongressien hakeminen Espooseen
  • Tutustumisvierailujen järjestäminen matkanjärjestäjille, Business Events -toimijoille sekä median edustajille

VELOITUKSETON NÄKYVYYS VISITESPOO.FI-VERKKOPALVELUSSA JA VISIT ESPOON TAPAHTUMAKALENTERISSA

Vuosimaksullisen markkinointiyhteistyön ohella kaikki espoolaiset, kauniaislaiset, kirkkonummelaiset sekä vihtiläiset matkailualan yritykset ja palveluntarjoajat saavat maksuttoman perusnäkyvyyden verkkopalvelussamme. Niin ikään Visit Espoon tapahtumakalenteri on kaikkien matkailuun linkittyvien yritysten käytössä veloituksetta. 

MITEN MUKAAN VISIT ESPOON MARKKINOINTIYHTEISTYÖHÖN?

Visit Espoon kanssa tehtävään markkinointiyhteistyöhön ovat tervetulleita kaikki Espoon, Kirkkonummen, Vihdin ja Kauniaisten alueen matkailu-, ravintola-, ja kokoustoimijat. Yritys voi valita mukana olon Kestävän matkailun verkostoyhteistyön lisäksi kokous- ja kongressimatkailun myynninedistämis- ja markkinointitoimenpiteissä ja/tai vapaa-ajan matkailun myynninedistämis- ja markkinointitoimenpiteissä.

Ota rohkeasti yhteyttä Visit Espoon tiimiin ja sovi tapaaminen kanssamme. Tapaamisessa tutustumme toisiimme, kerromme tarkemmin, mitä verkostotoimintamme ja markkinointi- ja myynninedistämispaketit sisältävät, ja miten hinnoittelu muodostuu.

Yhteydenotot:

Profile picture of Miikka Valo

Miikka

Valo

Director, Conventions & Tourism
Rauhallinen mutta huimalla huumorilla varustettu Miikka on Porin lahja Espoolle, kun hän kaitsee matkailujoukkojaan tiukalla mutta lempeällä otteellaan. Matkailumaailman El Presi-dente on todellinen asiantuntija – oli kyse kongressimaailman kiemuroista, kehitysprojekteista tai upeimmista kohteista. Vapaa-ajalla keskiössä ovat perhe ja liikuntaharrastukset, mieluiten talviset.

Pääkuva: Laguuni