Hyppää pääsisältöön
Nainen istuu kahden lapsen kanssa piknikillä metsäisen järven rannalla.

Tämä sivu löytyy kielillä:

Perheystävälliset kesäaktiviteetit Kirkkonummella, Kauniaisissa ja Vihdissä

Jaa


Haluatko tutustua Espoon läheisiin alueisiin tänä kesänä? Kirkkonummi, Kauniainen ja Vihti tarjoavat upean valikoiman perheystävällisiä aktiviteetteja. Tässä muutamia kohokohtia:
 

Kirkkonummi

Uppoudu perheesi kanssa Kirkkonummen upeaan luonnonkauneuteen. Tutki kuvankaunista Porkkalanniemen rannikkoaluetta, jossa voit nauttia maisemakävelyistä, pitää piknikkejä ja ihailla henkeäsalpaavia merinäkymiä. Löydä Rehndahl, viehättävä kotieläinpiha-alue Kirkkonummella. Lapset pääsevät tutustumaan ystävällisiin maatilan eläimiin, silittämään ja ruokkimaan niitä, ja jopa nauttimaan poniratsastuksesta. Se on täydellinen tilaisuus lapsille oppia maatilan elämästä ja kokea iloa eläinten kanssa vuorovaikutuksessa.

Tutustu lisää Kirkkonummen alueeseen

Purjeveneitä Porkkalan satamassa.
Kuva: Visit Kirkkonummi

Kauniainen

Nauti Kauniaisten rauhallisesta kauneudesta Kallträsk-järven ympäröimänä rehevän vihreyden keskellä. Pakkaa piknik-kori ja vietä rentouttava päivä järven rannalla uiden, kalastaen ja nauttien laatuaikaa perheesi kanssa luonnon rauhassa. Seikkailua kaipaaville suuntaa Kasavuorelle Kauniaisissa, virkistysalueelle luontopolkuineen ja viehättävällä piknik-paikalla. Kiipeä näköalatorniin ja ihastele ympäröivien maisemien panoraamanäkymiä sekä osallistu ulkoiluaktiviteetteihin, kuten patikointiin ja lintujen tarkkailuun.

Tutustu lisää Kauniaisiin

Kesäinen näkymä Kauniaisten Gallträsk-järvelle.
Kuva: Riikka Laatikainen

Vihti

Vihti tarjoaa jännittäviä seikkailuja perheille. Tutki Nuuksion kansallispuiston koskematonta erämaata, jossa voit lähteä luontopoluille, bongata villieläimiä ja jopa virkistäytyä uimalla kirkkaissa järvissä. Vihdissä voit myös hemmotella perheesi hauskanpidolla Puuhaparkissa, huvipuistossa, jossa on jännittäviä laitteita, vesiliukumäkiä ja aktiviteetteja kaikenikäisille lapsille. Anna pienimpien kokea iloa ulkoleikeistä ja seikkailuista tässä eloisan vilkkaassa puistossa.

Tutustu lisää Vihdin alueeseen

Nainen ja kaksi lasta pyöräilemässä Vihdissä maaseutumaisemassa.
Kuva: Visit Vihti

Pääkuva: Marjaana Tasala

Artikkeli on kirjoitettu ChatGPT-tekoälysovelluksen avulla.