Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

GLO Hotel Sello, Espoo

Jaa

Lifestylehotelli GLO Hotel Sello uudistuu yhä vihreämmäksi, monipuolisemmaksi ja matkailijoiden tarpeita paremmin palvelevaksi hotelliksi. Ja koska hyvät yöunet ovat hotelliyöpymisen keskeinen kulmakivi, tarjoamme vieraillemme useita, erilaisia vaihtoehtoja majoitukseen.

Täysin uudistuneet hotellihuoneet sopivat liikematkailijoille, lapsiperheille kuin romanttista kaupunkilomaa viettäville.

Löydät meidät Espoon Leppävaarasta kauppakeskus Sellon vierestä monipuolisten palveluiden ja ajanviettopaikkojen ympäröimänä. Tule kätevästi julkisilla tai jätä auto maksuttomaan parkkiin.

Vastuullisuus on lähellä sydäntämme ja olemme erittäin ylpeitä että meille on myönnetty Green Key sertifikaatti. Olemme sitoutuneet majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen muun muassa tehostamalla veden- ja energiankäyttöään sekä vähentämällä syntyvää jätettä ja kierrättämällä sen tehokkaasti. Löydät meidät myös ResQ clubissa.

Hotellimme vastaanotto ja myyntipalvelumme auttavat meilellään sinua varaamaan täydellisen vierailun luonamme GLO Hotel Sellossa.

Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Esteettömyys
Tuote on esteetön
Hinta
110 €
-300 €
päivä
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin