Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

GLO Hotel Sello Meets & Events

Jaa

Glo Hotel Sello tarjoaa modernit kokous- ja tapahtumatilat Espoon Leppävaarassa, Kauppakeskus Sellon vieressä.

GLO Hotel Sello palvelee asiakkaitaan jatkossa entistäkin paremmin täysin uudistuneella ilmeellään, modernilla kokoustekniikalla, äänentoistolla ja nopealla nettiyhteydellä. GLO Hotel Sello on Green Key -sertifioitu hotelli joten vahvat ympäristöarvot näkyvät myös GLO Sello Meets & Events uudistuksessa. Teemme mm. kunniaa Suomessa nautittavalle maailman puhtaimmalle vedelle, tarjoamalla tiloissamme vesibaarin jossa vieraamme voivat veloituksetta maustaa vetensä haluamallaan tavalla. Tiesitkö, että meillä kokous- ja juhlatilamme lattiamateriaali on valmistettu PET-pulloista?

GLO SELLO MEETS – NÄKÖALAT KOKOUKSILLE

GLO Sellon täysin uudistuneen tapahtumakerroksen tilat muuntuvat aina kokouskäytöstä cocktailtilaisuuksiin. Tiloja on yhteensä neljä, joita yhdistämällä onnistuvat niin 8 henkilön tilaisuudet kuin yli 60 hengen kohtaamiset. Hotellin ylimmän kerroksen raikkaat tilat on varustettu modernilla audiovisuaalisella teknologialla. Myös kokousvieraiden viihtyvyyteen on panostettu: osanottajien jaksamista edesauttavat muun muassa mukavat ja ergonomiset tuolit sekä kokouskonseptiin kuuluvat, päivää piristävät yllätykset. Herkullisista tarjoiluista vastaa GLO Grill Kitchen.

Sujahda paikalle kätevästi julkisilla tai jätä auto maksuttomaan parkkihalliin! Näissä tiloissa on harvinaisen helppoa olla visionäärinen, sillä kerroksesta aukeavat vaikuttavat näkymät aina koko pääkaupunkiseudun yli.
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Kapasiteetti
min
2
max
80
Esteettömyys
Tuote on esteetön
Hinta
160 €
-1500 €
päivä
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
GLO Hotel Sello Meets & Events
Palveluntarjoaja
GLO Hotel Sello
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin