Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Kotokierros Dorngarnin ylängöllä (5 km, 3 h)

Jaa

Etelä-Suomen metsien kätköistä löytyy aivan upeaa luontoa. Tällä retkellä vaellamme yhdessä Kirkkonummen Meikon virkistysalueella sijaitsevan "Dorngarnin ylängön" läpi. Kuljemme merkittyä reittiä pitkin yhteensä noin 5 km. Kierroksen varrella näemme useita erämaalampia, suoalueita ja virtaavia puroja - Kotokierros tunnetaankin myös "Neljän lammen kierroksena".
Kierroksen alussa siirrymme jyrkähköjä portaita pitkin ylängölle ja kuljemme sitten metsäpolkuja, jylhiä kallioalueita ja pitkospuita pitkin eteenpäin. Kesällä ja syksyllä voimme ottaa korit mukaan, kerätä ja maistella matkan varrella tarjolla olevaa "superfoodia" - mustikoita, puolukoita ja sieniä.

Osallistujat saavat kahden ammattitaitoisen paikallis- ja eräoppaan seurassa kuulla alueen historiasta, eläimistä ja luonnosta, mutta annamme retkellä myös kaikille aisteille aikaa ja nautimme eri vuodenaikojen mukana tulevasta tunnelmasta ja omista eväistä hulppean kauniissa luonnossa.

Retki soveltuu luonnossa liikkumisesta ja kulttuurihistoriasta kiinnostuneille ryhmille ja tarjoaa oivan mahdollisuuden kohtalaiseen fyysiseen aktiivisuuteen raittiissa erämaisemassa aivan pääkaupungin kupeessa, Kirkkonummella.

Lisäpalvelut:
Kokoontumispaikalle on mahdollista järjestää lisäpalveluna yhteiskuljetus ja autolla saapuvat voivat jättää kulkuneuvonsa koko päiväksi maksuttomalle parkkipaikalle. Meikolla on myös mahdollista järjestää kierroksen päätteeksi ruokailu avotulen äärellä ja sopivalla säällä voimme myös harjoitella lumikengillä liikkumista.
Hinnoittelu: 59€ / henkilö
Ryhmän koko max. 20 pax.
Minimilaskutus 10 pax.

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi,
saksa
Hinta
59 €
henkilö
Kesto
3
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
Welcome Cyclist -badge
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Kotokierros Dorngarnin ylängöllä (5 km, 3 h)
Palveluntarjoaja
Petra's Tours
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
10:00-20:00
Ti
10:00-20:00
Ke
10:00-20:00
To
10:00-20:00
Pe
10:00-20:00
La
10:00-20:00
Su
10:00-20:00