Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Palstan kokous- ja tapahtumatilat

Jaa

Laadukkaat, uniikissa miljöössä sijaitsevat tilamme sopivat niin kokous- ja tiimipäivien viettoon kuin perhejuhliinkin. Palsta Kirkkonummi sijaitsee merenrannalla, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingistä.

Päätalo kokoustilana

Päätalo on rakennettu 1960-luvulla ja sisätilat on täysin remontoitu vuonna 2021. Tila on kauniisti sisustellen yhdistellen vanhaa Artekia uudempaan muotoiluun. Ikkunat avautuvat merelle ja kauniiseen pihapiiriin. Palstan päätalo soveltuu 6-20 henkilön istuviin kokouksiin. 20 henkilöä istuu kahdessa vierekkäisessä pitkässä pöydässä ja pöytien päähän laitamme pyynnöstä ison TV- näytön sekä fläppitaulun presentaatioita varten. Kokouspöytien lisäksi päätalon tiloissa on sohvaryhmä, 2 kpl WC-tiloja, pieni oleskelutila sekä keittiösaareke, jonka päälle katamme tilatut kokoustarjoilut. Syöminen tapahtuu samojen pöytien ääressä, missä kokoustaminenkin. Isompikin vierasmäärä mahtuu viettämään kokous- tai tiimipäivää, kerromme mielellämme lisää erilaisista mahdollisuuksista tilan suhteen.

Päätalon sisätilojen lisäksi vieraillamme on käytössään päätalon laaja pihapiiri, tenniskenttä sekä pihapelejä.

Palstan saunatilat soveltuvat noin 10 henkilön kokouskäyttöön. Tilassa on kokouskäyttöön pitkä pöytä sekä iso TV-näyttö ja fläppitaulu. Tilassa on myös oleskelutila sohvaryhmineen, pieni keittiö sekä 2 WC:tä.

Päätalo tapahtumatilana

Kun siirrämme sohvaryhmän pois, saamme järjestettyä päätalolla noin 40 vieraan istuvan illallis- tai lounastilaisuuden. Ensimmäinen häätilaisuutemme oli elokuussa 2023 ja tuolloin vieraita oli 120. Päätalon pihapiiriin mahtuu iso juhlateltta ja kesäaikaan pihatilaa riittää isollekin vierasmäärälle.

Erilaiset aktiviteetit järjestyvät joko asiakkaan tai meidän puoleltamme onnistuvat myös. Yhteistyökumppaniemme avustuksella voimme järjestää esimerkiksi saunahoitoja, ulkoliikuntaa tai vaikka kalankäsittelykurssin.
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Kapasiteetti
min
6
max
120
Hinta
900 €
-1600 €
päivä
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Palstan kokous- ja tapahtumatilat
Palveluntarjoaja
Palsta Kirkkonummi
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin