Hyppää pääsisältöön
Vihta ja saunakiulu saunan lauteilla.

Tämä sivu löytyy kielillä:

10 x vuokrattavat saunatilat Espoossa ja lähiseudulla: näihin voit tuoda omat ruoat ja juomat

Jaa

Sauna, tuo suomalaisen identiteetin kulmakivi, ei suotta ole mielissämme ympäri vuoden. Mikäpä sen parempaa kuin rento illanvietto hyvän seuran ja kuumien löylyjen ympäröimänä! Saunomaan ei tarvitse kuitenkaan lähteä kauemmas, sillä Espoo ja sen lähialueet Vihti, Kirkkonummi ja Kauniainen ovat täynnä toinen toistaan upeampia ja viihtyisämpiä vuokrattavia saunatiloja, rantasaunoja sekä mökkejä ja huviloita saunalla – ja vieläpä sellaisia, johon voit tuoda omat ruoat ja juomat. Kyllä kelpaa! 

Näiden upeiden vuokrasaunojen löytäminen ei myöskään ole juttu eikä mikään, sillä keräsimme Venuulla yhteen Espoon mahtavimmat vuokrattavat saunat, joihin voit tuoda omat tarjoilut! Tässä ne on.

Tummansävyinen sauna, jonka lauteilla kiulu.

Mataskär

 • Sijainti: Espoo
 • Kapasiteetti: Istuen 10 / Seisten 15

Tämä Espoon saariston salainen helmi hivelee silmiä kauneudellaan! Ihanaa saaristotunnelmaa tarjoileva saunatila sopii loistavasti pienemmän poppoon juhlaan, merkkipäivään, pikkujouluun tai kokoukseen. Kerrallaan noin 7 henkeä vetävän saunan puulämmitteinen kiuas varmistaa taatusti pehmeät löylyt. Saunomisen lisäksi voit viettää iltaa tunnelmallisen takan edessä rentoutuen, tilavalla terassilla grillaillen ja maisemia ihastellen tai paljun ihanassa lämmössä istuskellen. Vaikka Mataskärin saunatila sijaitsee saaressa, pääsee tänne näppärästi autolla perille asti siltayhteyttä pitkin.

Lue lisää Mataskäristä Venuun sivuilta

Puuhuvila järven rannalla puiden ympäröimänä.

Villa Paratiisi

 • Sijainti: Vihti
 • Kapasiteetti: Istuen 20 / Seisten 20

Aivan Nuuksion kansallispuistoon kupeessa sijaitsevassa Villa Paratiisissa viihdyt taatusti! Sen lisäksi, että puulämmitteisen rantasaunan kiukaan kivet ovat kuumia eikä tunnelmaa ainakaan viilennä upeat järvimaisemat, kruunaa huvilan tilava terassi ja sisätilat kokonaisuuden. Halutessanne saunan kylkeen on mahdollista vuokrata myös palju! Järjestit siis sitten rentoa saunailtaa kaveriporukalla tai tiimin kokous- ja virkistyspäivää, on täällä siihen puitteet kohdillaan. Huvilan pihapiirissä mahtuu yöpymään jopa 14 henkeä, joten useamman päivän tilaisuudet onnistuvat myös. 

Lue lisää Villa Paratiisista Venuun sivuilta
 

Terassi, jossa kuuden hengen pöytäryhmä, grilli ja poreallas.

Sihi Lounge

 • Sijainti: Espoo
 • Kapasiteetti: Istuen 54 / Seisten 60

Täällä tilaa riittää saunomisen lisäksi tilaa juhliin ja kokouksiin isommallekin porukalle. Jopa 60 henkeä vetävä saunatila on nappivalinta niin rentoihin illanviettoihin ja synttäreihin kuin tiimipäivään tai pikkujouluihin. Kokonaisuuden ehdoton helmi on tilava terassi grillillä ja jacuzzilla varustettuna! Saunatilan puitteisiin kuuluu myös laadukas äänentoisto, valkokangas sekä hyvin varusteltu keittiö astioineen. Kysy myös erikseen varattavaa biljarditilaa. Tähän vuokrasaunaan voit siis vain saapua paikalle ja saunailta voi alkaa!

Lue lisää Sihi Loungesta Venuun sivuilta

Palsta Kirkkonummen saunan oleskelutila, jossa pitkä pöytä tuoleilla, sohvaryhmä ja takka.

Palsta Kirkkonummi / Sauna

 • Sijainti: Kirkkonummi
 • Kapasiteetti: Istuen 20 / Seisten 30 

Tyylikkään simppelisti sisustettu saunatila on nappivalinta niin juhlaan kuin arkeen. Meren rannalla sijaitseva saunan lauteille mahtuu kerralla jopa 20 henkeä – vuorottelusta ei siis tarvitse murehtia! Löylyistä voit hypätä joko terassin poreammeen kupliin tai virkistävään meriveteen omalta laiturilta. Pääsaunan lisäksi saunatilan vierestä löytyy myös savusauna, joka voidaan myös lämmittää halutessanne! Tuokaa saunalle tarjoilut itse tai tilatkaa ne suoraa Palstalta.

Palsta Kirkkonummi koostuu useammasta eri rakennuksesta, joista voit koota sopivan kokonaisuuden juuri teidän tilaisuuteen!

Lue lisää Palsta Kirkkonummen saunasta Venuun sivuilta

Punainen puinen rakennus. Taustalla metsää ja sininen taivas.

Mestarimaari

 • Sijainti: Espoo
 • Kapasiteetti: Istuen 30 / Seisten 45

Espoon Keskuspuiston tuntumassa sijaitseva idyllinen Mestarimaari on kerrassaan ihana – järjestit sitten saunailtaa, tärkeää merkkipäivää tai vaikka firman virkistyspäivää. Saunatila on näppärästi rakennuksen alakerrassa, jolloin saunojat saavat rauhassa nauttia löylyistä samalla kun yläkerrassa voi juhlat jatkua! Paikan päältä löytyy astiasto 30 hengelle sekä äänentoisto. Viihtyisä terassi ja pihapiiri tuovat kesäisin mukavasti lisätilaa sekä luo ihanaa maalaistunnelmaa vaikkei kaukana kaupungista ollakaan.

Lue lisää Mestarimaarista Venuun sivuilta

Tumma sauna, jonka keskellä kiuas.

Raiskin saunatilat

 • Sijainti: Espoo
 • Kapasiteetti: Istuen 100 / Seisten 100

Suunnitelmissa saunailta isolla porukalla? Tässä on unelmiesi saunatila! Kokonaisuudessaan jopa 250m2 kattavat tilat mahdollistaa juhlat saunomisen kera jopa sadalle hengelle. Saunakin itsessään istuttaa parhaimmillaan 20 henkeä kerrallaan. Eikä siinä vielä kaikki! Saunatilan erikoisuutena on “kylmäkaivo” saunan sisällä, jossa juomat pysyy kylmänä kovissa löylyissäkin, tilavat suihkutilat, jacuzzi sekä 2 terassia. Tarjoilut voi halutessaan myös ulkoistaa, mikäli saapuu mieluummin valmiiseen pöytään. Täällä pippalot saunailloista pikkujouluihin voi jatkua pitkälle aamun pikkutunneille!

Lue lisää Raiskin saunatiloista Venuun sivuilta

Pitkä valkoinen pöytäryhmä, jonka takana takka ja sohvaryhmä.

Saunat.fi Tapiola

 • Sijainti: Espoo
 • Kapasiteetti: Istuen 30 / Seisten 30

Tyylikkään moderni saunatila Espoon Tapiolassa hurmaa vaativimmankin vieraan tai vaikkapa asiakkaan! Aivan metroaseman läheisyydestä löytyvään tilaussaunaan on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin. Tilaan sisältyy viihtyisä sauna, upea oleskelutila sekä mieletön terassi Tapiolan kattojen ylle! 

Tämä saunatila on taatusti nappivalinta niin virallisempaan yritystilaisuuteen kuin rentoihin, kaveriporukan tai perheen juhlaan. Tilassa saa viettää iltaa aina aamu kuuteen saakka, joten täällä ei tarvitse huolehtia, että bileet loppuisi liian pian!

Lue lisää Saunat.fi Tapiolasta Venuun sivuilta

Kuvituskuva.

Villa Saga

 • Sijainti: Kirkkonummi
 • Kapasiteetti: Istuen 18 / Seisten 35

Täydellinen zen-(sauna)tila löytyy täältä! Upeassa Villa Sagassa yhdistyy enemmänkin kuin vain vuokrattava sauna: upean valoisa villa tarjoaa puitteet niin juhlaan, kokoontumiseen, työpajoihin kuin rentoutumiseen sekä mahdollisuuden majoittumiseen parhaimmillaan 15 hengelle. Rakennuksen alakerrassa sijaitsevan saunan kruunaa pihan puulämmitteinen palju sekä samassa kerroksessa sijaitseva leffa-lounge, johon voi siirtyä löylyjen jälkeen leffailtaan.

Lue lisää Villa Sagasta Venuun sivuilta

Oleskelutila, jossa pitkä pöytä tuoleineen takan edessä.

Solvalla / Rantasaunat

 • Sijainti: Espoo
 • Kapasiteetti: Istuen 15 / Seisten 15

Nuuksiossa Pitkäjärven rannalla komeileva Solvalla tarjoaa ihanan irtioton arkeen! Nauti pehmeistä löylyistä ja raikkaasta pulahduksesta järveen kaveriporukan, perheen tai tiimin kesken. Saunatilan viihtyisä oleskelutila sopii loistavasti myös kokoustamiseen, mikäli off-site tiimipäivä on suunnitteilla. 

Jos et halua järjestää saunaillan tarjoiluja itse, voit halutessasi tilata nämä myös Solvallasta. Rantasaunan vieressä on myös toinen, pienempi sauna mikäli olette isommalla porukalla ja kaipaatte lisää laudetilaa!

Lue lisää Solvallan rantasaunoista Venuun sivuilta

Laituri Kaitlammen rannalla Nuuksiossa.

Hawkhill, Villa Juhani

 • Sijainti: Tervalampi, Vihti
 • Kapasiteetti: Istuen 18 / Seisten 20

Anna arjen murheiden kaikota ja päästä sielusi lepäämään rauhalliseen järvimaisemaan! Aivan upea Villa Juhani Nuuksion upeissa maisemissa on mainio kohde rentoon irtiottoon kaveriporukan kesken tai inspiroivaan koukouspäivään tiimin kanssa. Huvilan mieletön kelohirsisauna, spa-osasto sekä uinti järvessä saa taatusti porukan ajatukset pois työasioista kokouksen päätteeksi. Mikäli et halua tuoda itse omia tarjoiluja, voi näiden järjestämisen antaa Hawkhillin ammattitaitoisen poppoon käsiin. Vaikka huvila onkin lähellä kaikkea, täällä tuntuu kuin olisi kaukana kaikesta, metsän rauhassa. Tätä vierailua porukka varmasti muistelee vielä pitkään!

Lue lisää Hawkhillin Villa Juhanista Venuun sivuilta
Lue lisää Hawkhillin saunatuotteesta visitespoo.fi sivuilta

Eikö mikään näistä napannut? Kurkkaa muutkin Venuun kautta vuokrattavat saunatilat Espoossa täältä.