Hyppää pääsisältöön
Viisi henkilöä juhlatunnelmissa tonttulakit päässä.

Tämä sivu löytyy kielillä:

Venuun parhaat ideat pikkujouluihin: Juhlatilat ja catering

Jaa


Pikkujoulukausi on pian kuumimmillaan, joten keräsimme Venuulla yhteen parhaimmat tärpit tilasta illan viihteeseen. Kun päivämäärä ja budjetti on selvillä, kannattaa suunnittelupyörät laittaa pikimmiten liikkeelle, sillä tässäkin lajissa nopeat syövät hitaat! Järjestit sitten pikkujouluja firman tai kaveriporukan kesken, tutustu vinkkeihin alta.

Pikkujoulujärjestelyjen ytimessä on tila

Pikkujoulujen suunnittelu kannattaa aloittaa juhlatilasta: kun se on buukattuna, on helppo tehdä kaikki muut tarvittavat varaukset, kun tietää mitä tilasta jo löytyy ja mitä sinne mahtuu. Varsinkin suosituimmat isot tilat varataan jo hyvissä ajoin, joten juhlatila on hyvä lyödä lukkoon pikimmiten! Natsaisiko esimerkiksi joku näistä?

Pitkä valkoisella liinalla katettu juhlapöytä.
Kuva: Glo Hotel Sello.

GLO Hotel Sello / Tapahtumakerros

  • Sijainti: Leppävaara
  • Kapasiteetti: Istuen 60 / Seisten 80

Upeissa GLO Hotel Sellon 9. kerroksen tapahtumatiloissa kelpaa viettää pikkujouluja kattojen yllä! Tapahtumakerros koostuu yhteensä neljästä tilasta, joita voi helposti yhdistellä ja muokata liikuteltavien väliseinien ansiosta. Tilat toimivat siis loistavasti niin pienissä, noin kymmenen hengen tilaisuuksissa kuin 60 hengen tilaisuuksissakin. Glo Hotel Sellon tapahtumakerroksen tilat on varustettu laadukkaalla audiovisuaalisella tekniikalla. Kirsikkana kakun päällä on tyylikäs kattoterassi!

Lue lisää GLO Hotel Sellon tapahtumakerroksesta Venuun sivuilta
Tutustu Glo Hotel Selloon visitespoo.fi:ssä

Juhlasali, jossa neljä pitkää katettua pöytää.
Kuva: Espoon Kartano

Espoon Kartano

  • Sijainti: Espoonkartano
  • Kapasiteetti: Istuen 120 / Seisten 120

Jo 1700-luvun lopulla alkunsa saanut hurmaava Espoon Kartano on omiaan ikimuistoisissa juhlissa! Kartano on vuokrattavissa kokonaisuudessaan yksityistilaisuuksiin, joten pikkujouluja saa viettää rauhassa oman porukan kesken. Järjestelyissä auttaa kartanoa pyörittävän Chefs Gourmet Cateringin huippuosaajat monien vuosien kokemuksella, joten onnistuneet pikkujoulut on taattu! Tilaan voi halutessaan tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut.

Kartanon kellarikerroksessa löytyy lisäksi Holvikaari-kabinetti, jonka voi myös itsekseen vuokrata pienemmän porukan tilaisuuteen.

Lue lisää Espoon Kartanosta Venuun sivuilta

Ravintola Lucy in the Skyn ravintolasali, jonka isoista ikkunoista avautuu maisema merelle.
Kuva: Ravintola Lucy in the Sky.

Lucy in the Sky

  • Sijainti: Keilaniemi
  • Kapasiteetti: Istuen 112 / Seisten 150

Hulppeissa maisemissa, Keilaniemen tornitaloissa sijaitseva Lucy in the Sky tarjoaa ylelliset puitteet pikkujouluihin! Isommankin porukan istuttava ravintolasali hurmaa maisemien lisäksi herkullisilla tarjoiluillaan. Tyylikkäästi 70-henkeä mukaillen sisustettu tila tarjoaa näkymät neljään eri ilmansuuntaan. Pienemmälle poppoolle on mahdollista varata ravintolan Diamond Bar -kabinetti, joka sopii suurimmillaan 50 hengen porukalle!

Lue lisää Lucy in the Skysta Venuun sivuilta

Juhlasali, jossa pitkät pöydät ja seinällä isoja kuvatauluja.
Kuva: Trap Factory Otaniemi.

Trap Factory / Juhlatila

  • Sijainti: Otaniemi
  • Kapasiteetti: Istuen 120 / Seisten 350

Industrial-henkeä huokuva Trap Factory sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Otaniemessä. Viihtyisä juhlatila mahdollistaa pikkujoulut sekä muut tilaisuudet jopa 120 hengelle! Tilaan voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut, mutta Trap Factoryn huippu henkilökunta auttaa näissä myös mielellään. Täällä järjestetyistä pikkujouluista ei myöskään tekeminen lopu: Tiloista löytyy myös yhdeksän pakopeliä sekä yhdeksän taitopeliä, joiden parissa järjestyy esimerkiksi hauskat joukkuekilpailut!

Lue lisää Trap Factorysta Venuun sivuilta

Jos näistä mikään ei ollut vielä sopiva, kurkkaa lisää ideoita missä järjestää pikkujoulut Espoossa Venuun sivuilta.

Illan tarjoiluista ei kannata pihistää

Mikään ei ole ikävämpää kuin pitkä ilta ilman kunnollisia tarjoiluja. Jotta kenenkään ei tarvitse hipsiä kesken pikkujouluillan Mäkkärin autokaistalle, buukkaa juhliin osaava catering! Monissa juhlatiloissa tarjoilut järjestyvät talon puolesta, mutta mikäli tilaan saa tuoda omat tarjoilut, kurkkaa nämä timanttiset pitopalvelut pikkujouluihin.

Cocktail paloja kahdella isolla tarjottimella.
Kuva: BC Catering.

BC Catering

  • Palvelee: 20-2000 hengen tilaisuudet

Jo yli 25 vuoden kokemuksella pyörivä BC Catering loihtii taatusti suussa sulavat tarjoilut pikkujouluihin teemasta riippumatta! Pitopalvelun keittiössä käytetään tuoreimpia  raaka-aineita, aina niin läheltä tuotuna kuin mahdollista. BC Catering suunnittelee juhlamenut yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin makumaailma varmasti vastaa toiveitanne. Heidän valikoimastaan löytyy myös monia lisäpalveluja astioista tarjoilioihin ja
somistuksesta kuljetukseen.

Lue lisää BC Cateringista Venuun sivuilta

Kuvituskuva catering tarjoiluista.
Kuva: Villa Pentry Catering.

Villa Pentry Catering

  • Palvelee: 30-300 hengen tilaisuudet

Upean perinteikkäästä kartanostaan tunnettu Villa Pentry loihtii tarjoiluja myös pitopalveluna! Cateringin valikoimasta löytyy monia herkullisia menuita valmiina, mutta halutessanne voitte teidän tilaisuuteen räätälöidä myös täysin uniikin kokonaisuuden. Villa Pentry Cateringin herkkujen ytimessä on perinteikäs skandinaavinen ruoka! Tarjoilujen lisäksi pakettia voi myös täydentää lisäpalveluilla kuten kuljetuksella ja tarjoilijoilla, mutta valmiit tarjoilut voi halutessaan myös vain noutaa Villa Pentrystä.

Lue lisää Villa Pentry Cateringista Venuun sivuilta

Kaipaatko lisää vaihtoehtoja? Kurkkaa myös muut Espoon cateringpalvelut Venuun sivuilta.