Hyppää pääsisältöön
Buffet pöydän tarjoiluja. Kuvassa etualalla karjalanpiirakoita.

Tämä sivu löytyy kielillä:

Happensin vinkit cateringpalveluista yritystapahtumiin

Jaa

Yritystapahtumissa ruokatarjoilu on yksi keskeisimmistä osista, joka voi laadullaan nostaa tunnelmaa huomattavasti tai puuttuessaan latistaa sen täysin. Hyvä ruoka saa aina ihmiset hyvälle tuulelle, joten valitse yritystapahtumaasi kokenut ja osaava cateringpalvelu, joka tarjoaa herkullisia ja innovatiivisia vaihtoehtoja!

  • Järjestäessäsi yritystapahtumaa cateringpalvelun käyttäminen vapauttaa sinut huolehtimaan muista tärkeistä asioista, kuten ohjelman suunnittelusta ja vieraiden viihtymisestä.
  • Cateringpalvelu hoitaa ruokatarjoilun suunnittelun, valmistuksen, kuljetuksen, esillepanon ja tarjoilupöydän siisteydestä huolehtimisen – he tuntevat palveluetiketin ja viimeistelevät tapahtumasi mieleenpainuvaksi kokonaisuudeksi.

Nostimme muutaman Espoossa toimivan cateringpalvelun yhdessä Happens.fi:n kanssa

Tutustu ja varaa catering esimerkiksi lanseeraustapahtumaan, gaalailtaan, seminaariin, juhliin, tiimipäivään, hyväntekeväisyystapahtumaan, messuihin, näyttelyyn tai muuhun tilaisuuteen. 

Valkoinen keittolautanen ja aterimet. Lautaselle kaadetaan keittoa.
Kuva: Haikala Catering

Haikala Catering

Haikala tarjoaa moderneja makuja tilauksesta kaikkialle Espooseen. Tarjoiluissa Haikalalle merkkaa laadukkaat kotimaiset ja sesongin mukaiset raaka-aineet, hyvä maku sekä näyttävä esillepano!

Tutustu Haikalaan

Punaista keittoa lautasella, ja lautasen reunalla vaalea leipä.
Kuva: Knitter Catering

Knitter Catering

Knitter on lounasravintola ja catering-pitopalvelu Espoon Kilossa. Knitter Catering tarjoaa maukkaan ja näyttävän tarjoilukokonaisuuden niin juhlaan kuin muihinkin tapahtumiin. Inspiraatiota Knitter hakee Suomen luonnosta.

Tutustu Knitteriin

Video: Nordic Food Catering.

Nordic Food Catering

Nordic Food Catering tarjoilee nimensä mukaisesti pohjoisen villejä makuja. Nordic Food on erikoistunut vaativiin cateringpalveluihin, jonka kulmakivinä ovat puhtaat pohjoisen luonnon raaka-aineet, metsien villiruoka ja laadusta tinkimättömien lähiruokatuottajien elintarvikkeet.

Tutustu Nordic Foodiin

Kuvituskuva.
Kuva: Satama Catering.

Happens.fi suosittelee: eksoottisia makuja Aasiasta ja Pohjois-Afrikasta

Anna makujen puhua puolestaan! Eri kulttuurien ruokaperinteet voivat tuoda yritystapahtumaan täydellisen lisän. Eksoottiset herkut ja mausteiset makuelämykset jäävät varmasti mieleen. Mietihän näitä kommentteja vieraiden suusta: ”Se oli se tapahtuma, jossa tarjoiltiin Panang Currya, Kimchiä ja sushia!” tai ”Siellä pääsin vihdoin maistamaan itse tehtyä Baba ganoushia!”

Tutustu Happens.fi -palvelussa Coconut Street Cateringiin, joka tarjoilee kaikki parhaat palat mm. Thaimaan, Intian, Japanin ja Korean keittiöistä, sekä Satama Bar & Bistro Cateringiin, joka tarjoaa purtavat Pohjois-Afrikan ja Välimeren makumaailmasta inspiroituneella twistillä. 

Tutustu Satama Cateringiin

Tutustu Coconut Street Cateringiin

Muista vinkata näistä cateringpalvelua varatessasi

Jotta sinä ja varaamasi cateringyritys pääsette toteuttamaan yritystapahtumaa tehokkaasti, muista kartoittaa muutama fakta tapahtumastasi valmiiksi. Arvioitu osallistujamäärä ja tapahtuman sijainti lienee itsestäänselvyyksiä, mutta kokosimme alle lisäksi muutaman vinkin, joka tekee cateringin tilauksesta sujuvampaa.

  • Tapahtumatilan varustelu: Selvitä, minkälainen valmistuskeittiö ja tarjoilumahdollisuudet varaamassasi tilassa on. Näin cateringpalvelu pystyy arvioimaan esimerkiksi sitä, tarvitseeko heidän vuokrata paikalle lisäkalusteita tai tuoda omia tarvikkeitaan.
  • Tarjoiluiden tyyli: Haluatko cocktailpaloja, lounasbuffetin, brunssin, kahvittelun vai laajemman illallisen? Kerro myös, onko ruokailu mahdollista toteuttaa istuen vai nautitaanko pientä purtavaa seisten lautasilta pelkällä haarukalla. Näin cateringpalvelu osaa ehdottaa sopivanlaista kokonaisuutta.
  • Teema: Jos kyseessä on juhlat, voi yritystapahtumalle valita teeman tai pyytää ehdotuksia cateringpalvelulta. Teema on mahdollista saada näkymään myös tarjoilussa, aina kasariteemasta retroiltaan tai säihkyviin Disco-bileisiin!