Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Espoon rantaraitti: Keilaniemi-Karhusaari

Jaa

Tervetuloa kävelemään Espoon Rantaraitille! Lähdetään kävelyretkelle "Suomen Piilaaksosta" eli Espoon Keilaniemestä. Keilaniemen maamerkki on vuonna 1976 rakennettu entinen Nesteen pääkonttori ”Raaden hammas". Maamerkki yhdessä muiden rakennusten kanssa yllättää palveluilla, tulevaisuuden näkymillä ja historiallaan.

Syvemmälle Espoon ja Suomen historiaan päästään kävelemällä läheiseen Karhusaareen, joka kätkee sisälleen Sinebrychoffin panimosuvun historiaa. Pieni niemenkärki on ihana keidas uimarantoineen ja taiteilijaresidensseineen.

Retkellä kävellään koko ajan upeissa merimaisemissa. Retki yhdistää upeasti urbaanin kaupungin, meriluonnon ja palan suomalaista historiaa. Retkelle on helppo saapua julkisen liikenteen välineillä.

Espoon rantaraitti on kokonaispituudelta 40 kilometriä. Tämä retki on n. kolme kilometriä. Retkellä on mahdollisuus tutustua myös ruotsalais-suomalaiseen kulttuurikeskukseen Hanasaaressa. Hanasaaresta löytyy hieno pohjoismainen taidepuisto, ravintola ja hotelli.

Pidempää retkeä kaipaaville, kävelyyn voidaan yhdistää retki Seurasaarenselän rantareittiin Helsingissä.

Metroretket on saanut vuonna 2023 Good Travel Seal (GTS) -sertifikaatin merkkinä vastuullisesta matkailun kehittämisestä. Sertifikaatissa on huomioitu ympäristövastuun lisäksi myös yrityksemme kulttuurinen, sosiaalinen ja taloudellinen vastuu.

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
suomi,
englanti
Hinta
20 €
henkilö
Kesto
90
minuuttia
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Espoon rantaraitti: Keilaniemi-Karhusaari
Palveluntarjoaja
Metroretket
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin