Hyppää pääsisältöön
Skeittilauta ja skuutti skeittipuistossa maankamaralta katsottuna.

Leppävaaran urheilupuisto

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Leppävaaran urheilupuisto

Leppävaaran urheilupuisto on erittäin monipuolinen sekä kesä- että talviurheilukeskus. Kesäisin puistossa voi harrastaa yleisurheilua, jalkapalloa, pesäpalloa, salibandya, katukorista, aerobicia, ultimatea ja tennistä sekä talvella luistelua ja hiihtoa. Leppävaaran urheilupuistossa ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Leppävaaran Angry Birds -teemaleikkipuisto, skeittipuisto sekä maauimala. 

Leppävaaran Angry Birds -teemaleikkipuisto 

Yksi Espoon Angry Birds -teemaleikkipuistoista löytyy Leppävaaran urheilupuistosta. Avaruus-teemaisesta leikkipuistosta löytyy omat aidatut puistoalueensa isommille ja vähän pienemmille lapsille. Vaijeriliukua voi ensin harjoitella Angry Birds -puistossa ja sitten siirtyä korkeuksiin viereisen Seikkailupuisto Huipun vaijeriradoilla. Alueella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja leikkipuiston vieressä on 1700 neliömetrin kokoinen betoninen skeittipuisto.  

Leppävaaran skeittipuisto 

Leppävaaran skeittipuiston löydät Leppävaaran urheilupuistosta vapaa-ajan alueelta. Kokoa vaikuttavalla betonisella skeittipuistolla on lähes 2000 neliömetriä. Skeittipuisto on valaistu, ja puistosta löytyy kuppia, kaarta, putkea ja linjaa, vaikka kuinka. Tule tutustumaan! 

Leppävaaran maauimala 

Leppävaaran maauimala on kesäkeidas Leppävaaran urheilupuistossa, jossa on paljon kivaa tekemistä ulkoilmassa koko perheelle: esimerkiksi uima-altaita, vesiliukumäki ja rantalentiskenttiä. 

  • 50 metrin allas, 10 rataa  
  • Monitoimiallas n. 20 m x 20 m 
  • Kahluuallas 
  • 3-ratainen vesiliukumäki 
  • 2 rantalentiskenttää 
  • Katukoriskenttä 
  • Leikkialue 
  • Kahvio Windy Day 

 

Ilmakuvassa koko Leppävaaran urheilupuiston alue.
Kuva: dspmedia

Seikkailupuisto Huippu

Urheilupuisto välittömässä läheisyydessä on Seikkailupuisto Huippu, jonka yläköysiradoilla noustaan kirjaimellisesti arjen yläpuolelle. Huipussa tasapainoillaan, ryömitään tunneleissa, taiteillaan verkoissa ja kävellään huojuvilla silloilla 4−18 metrin korkeudessa metsänpohjan yläpuolella. Vauhdin hurmasta huolehtivat huimat vajeriliu’ut, joista pisin on yli satametrinen. Seikkailupuisto Huipussa voi harrastaa myös seikkailugolfia ja kisailla ulkopakopeleissä.

Pääkuva: dspmedia

Kuva alhaaltapäin Seikkailupuisto Huipun köysiradoista.
Kuva: Daniela Brezinova