Hyppää pääsisältöön
Map of Espoo

Karttoja ja esitteitä

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

LUE JA TILAA ESPOO-ESITTEITÄ

Voit tilata meiltä ilmaiseksi esitteitä käyttämällä alla olevaa esitetilauslomaketta tai noutaa esitteen itse vierailemalla Espoon asiointipisteissä. Espoon kaupungin karttapalvelussa voit tutustua mm. kaupungin osoite- ja opaskarttaan sekä tulostaa karttanäkymän.

VISIT ESPOO -ESITE

Espoon vapaa-ajan matkailuesite, jossa kerrotaan tiivistetysti Espoon käyntikohteista sekä majoitus- ja ravintolavaihtoehdoista ja annetaan vinkkejä kivaan tekemiseen vapaa-ajalla, niin kesällä kuin talvella. Lisää informaatiota ja hyviä vinkkejä löytyy verkkosivuiltamme. Kurkkaa esimerkiksi Näe ja koe -osion alle!

Lataa esite pdf-muodossa

Visit Espoo -esite
Visit Espoo Brochure
Best in Espoo -kartta
Best Of Espoo map
Visit Espoon esitteitä esillä.

KOKOUKSET JA YRITYSTAPAHTUMAT -ESITE

Esite kokoaa yhteen Espoon ja lähialueen tärkeimmät kokous-, kongressi- ja yrityspahtumapaikat lyhyesti esiteltyinä. Kerromme myös ideoita ryhmille suunnatuista aktiviteeteista ja kokousten oheisohjelmista, Visit Espoon tarjoamista puolueettomista ja maksuttomista kokous- ja kongressipalveluista sekä vinkit vastuullisiin valintoihin tapahtumia järjestettäessä. Voit tilata esitteen postitse tai ladata sähköisen version itsellesi alla olevasta linkistä. Esite on julkaistu suomen- ja englanninkielisenä yhdistelmänä.

Lataa esite pdf-muodossa

Kokoukset ja yritystapahtumat -esite
Visit Espoon Kokoukset ja yritystapahtumat -esite

Voit tilata meiltä ilmaiseksi esitteitä käyttämällä alla olevaa esitetilauslomaketta:

Yhteystiedot

Lähettäkää minulle

Tällä kysymyksellä varmistamme että olet ihmiskäyttäjä vähentääksemme roskapostia.