Hyppää pääsisältöön
Kolme ihmistä kävelemässä kallioisella meren rannalla aurinkoisessa säässä.

Visit Espoon tiimi

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Ota yhteyttä meihin

Profile picture of Miikka Valo

Miikka

Valo

Director, Conventions & Tourism
Rauhallinen mutta huimalla huumorilla varustettu Miikka on Porin lahja Espoolle, kun hän kaitsee matkailujoukkojaan tiukalla mutta lempeällä otteellaan. Matkailumaailman El Presi-dente on todellinen asiantuntija – oli kyse kongressimaailman kiemuroista, kehitysprojekteista tai upeimmista kohteista. Vapaa-ajalla keskiössä ovat perhe ja liikuntaharrastukset, mieluiten talviset.
Profile picture of Riikka Laatikainen

Riikka

Laatikainen

Senior Advisor, Meetings & Congresses
Auttavainen ja analyyttinen Riikka on markkinoinnin moniosaaja, joka on parhaimmillaan kootessaan yhteen Espoon parhaita palveluja ja kohteita kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Kokouspuolen hyvällä haltijalla on pelisilmää, kynä pysyy kädessä ja työn laatuun voi luottaa. Eläinrakas luontofani viihtyy koiriensa kanssa upeissa kansallispuistoissa ja lähiluontokohteissa.
Profile picture of Hanna Saari

Hanna

Saari

Content Manager & Media Relations
Iloinen, räiskyvä ja ehdottomasti vähän hippi Hanna kirjoittaa lyhyesti tai pitkästi – somea, verkkosisältöjä ja esitetekstejä - ja takaa onnistuneet vierailut medialle ja vaikuttajille. Tämä wannabe -journalisti kirjoittaa pilke silmäkulmassa, mutta varmuudella viilaa pilkkuja ja rakastaa suomen kieltä. Hän rentoutuu parhaiten lenkkipolulla sekä ystävien ja viinilasin äärellä.
Profile picture of Lennart Pettersson

Lennart

Pettersson

Nopeasti syttyvä ja innokas Lennart on lähiluontokohteiden asiantuntija, jolta onnistuu ideointi, projektien edistäminen ja tiimityö. Tämä luova ideageneraattori on verkostoitumisen mestari ja unelmoija, joka sovittelee yhteen erilaisia näkemyksiä. Perhe on keskiössä kaikessa tekemisessä ja vapaa-aika kuluu mieluiten merellä tai merenrannalla – tai kentän laidalla.
Paula Lappalainen

Paula

Lappalainen

Senior Advisor, Conventions & Tourism
Paula on kokenut matkailun ja markkinoinnin ammattilainen, jonka moottorina toimivat ihmiset, elämykset ja tapahtumat. Näiden aineksien avulla Paula kehittää Espoon tunnettuutta ja vetovoimaisuutta kongressien ja yritystapahtumien kaupunkina. Paulan mukaan kaikilla paikoilla on kiehtovia tarinoita kerrottavanaan, ja mikä olisikaan parempi tapa jakaa näitä tarinoita ja hyviä uutisia kuin verkostoituminen. Ja se on Paulan juttu!
Profile picture of Karoliina Korpela

Karoliina

Korpela

Avoin ja positiivinen Karoliina on omimmillaan projektiluontoisessa työssä koko sydämellään. Tämä armoitettu hankeguru johdattelee matkailuyrityksiä kehittymään hiiliviisaalla vastuullisuuspolulla. Itsenäisen työn vastapainoksi lähiluonnon upeista aarteista nauttiva perheihminen ulkoilee lastensa kanssa samoillen ja kallioilla kiipeillen sekä kaupunkiveneillen.