Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Aalto-yliopiston luentosalit ja muut tapahtumatilat

Jaa

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumiin, kokouksiin, seminaareihin ja kongresseihin. Varattavia tiloja on yli 100 ja ne sijaitsevat Otaniemen kampuksella. Toivotamme tervetulleiksi niin Aalto-yliopiston sidosryhmät ja kumppanit kuin muutkin toimijat järjestämään tapahtumia yliopiston sykkeessä.

TAPAHTUMAPAIKKANA KANDIDAATTIKESKUS
Otakaari 1 toimii Kandidaattikeskuksena ja siellä on useita eri kokoisia tiloja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön kansainvälisille kongresseille, seminaareille ja tapahtumille. Rakennuksen on suunnitellut Alvar Aalto.

UNIIKKI KASVUYRITYSKESKUS A GRID
A Grid on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kasvuyritysten keskittymistä ja saman katon alla on lukuisia toimijoita. Aulatilassa pääsisäänkäynnin vieressä sijaitsee suurilla näytöillä varustettu tapahtumatila Mordor ja toisessa kerroksessa luentosali Jeti. Rakennuksen takaosassa sijaitseva Jedi Training School on moderni tapahtumatila ravintola Factoryn yläpuolella.

Otaniemestä löytyy monia rakennuksia ja tiloja erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä tilamyynti@aalto.fi niin etsimme sopivan tilan tilaisuudellesi.
This product is part of categories

Tuotetiedot

Kapasiteetti
min
6
max
600
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Aalto-yliopiston luentosalit ja muut tapahtumatilat
Service provider
Aalto-yliopisto
Availability
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Opening hours
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin