Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Gallen-Kallelan Museo

Jaa

Gallen-Kallelan Museo, Tarvaspää, sijaitsee Laajalahdella Espoossa. Gallen-Kallelan Museo avattiin yleisölle vuonna 1961.

Nauti museoalueella myös Laajalahden maisemista sekä Tarvaspää Café Zocerian palveluista. Museosta saa lainata lintujentarkkailukassin ja taidekassin, joita voi käyttää museon pihamaalla ja rannassa.

Gallen-Kallelan museosäätiö toimii Gallen-Kallelan taiteen tietokeskuksena levittäen aktii­visesti tietoa Akseli Gallen-Kallelasta ja hänen taiteestaan. Museossa jär­jestetään muutaman kerran vuodessa vaihtuva näyttely. Näyttelyissä esitellään historiallisen taiteen lisäksi nykytaidetta. Rinnastamalla vanhaa ja uutta Gallen-Kallelan Museo avaa uusia näkökulmia taiteilijan aikaan ja taiteeseen. Olihan Gallen-Kallela omana aikanaan ennen kaikkea vanhoja käsityksiä murtava, ennakkoluuloton ja uraauurtava nykytaiteilija.

Gallen-Kallelan Museo on taide - ja kulttuurihistoriallinen museo. Meillä on vaihtuvia näyttelyjä niin Akseli Gallen-Kallelan taiteesta ja elämästä kuin muiltakin taiteilijoilta. Tarkista ajankohtaiset näyttelyt ja tapahtumat museon verkkosivuilta.

Sisäänpääsyt museorakennukseen:
- 12 € aikuiset
- 7 € eläkeläiset
- 5 € opiskelijat, työttömät
Ilmainen sisäänpääsy: lapset alle 18 v., Museokortti, Kaikukortti.

Tuotetiedot

Hinta
Ilmainen
-12 €
henkilö
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Gallen-Kallelan Museo
Palveluntarjoaja
Gallen-Kallelan Museo
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin