Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Haltia Lake Lodge - elämyksiä luonnossa

Jaa

Muinaissuomalaisessa mytologiassa maan haltia – eli luonto - on elämän suojelushaltija. Tervetuloa kohtaamaan oma haltiasi Nuuksion vaikuttavalla järviylängöllä. Koe puhdas ja kiireetön luonto kaikilla aisteillasi!

Adventure -aktiviteeteissa pääset tutustumaan Nuuksion aarniometsien monipuoliseen luontoon, järviin ja nähtävyyksiin – ajoittain vauhdikkaastikin. Liikumme jalan, pyörällä, meloen tai vuodenajasta riippuen vaikka lumikengillä.

Nature knowledge -retkillä voit heittäytyä täysin vapaaksi omista arjen kahleistasi ja oppia uutta! Valtavan monimuotoisen metsän siimeksessä on huikea määrä lintuja, jälkiä ja muuta tutkimisen arvoista.

Wellness-aktiviteetit ovat tarkoitettu hyvinvointiin tai hemmotteluun. Kuule retkeilijän kehonhuollosta, opettele kävelytekniikkaa tai nauti vaikkapa joogasta auringonlaskun aikaan. Kaikki tämä upean luonnon keskellä!

Outdoor cooking & foraging on keräilyä ja makujen maailmaa, joka kruunaa luontokokemuksen. Herkuttele syömällä nuotiolla valmistettua ateriaa ammattikokin opetuksessa tai opi villiyrttien tunnistusta ja herkullisten annosten valmistusta.

Tuotetiedot

Available languages
englanti,
suomi
Hinta
Ilmainen
-30 €
henkilö
Sustainable Travel Finland -merkki
Welcome Cyclist -badge
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Haltia Lake Lodge - elämyksiä luonnossa
Service provider
Haltia Lake Lodge
Availability
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Opening hours
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin