Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Hotel Matts, Espoo

Jaa

Hotel Matts on hotelli ja huoneistohotelli Espoon Matinkylässä. Ihastu skandinaavisen tyylikkääseen ja moderniin Hotel Mattsiin, joka sijaitsee monipuolisten palveluiden äärellä ja lähellä elämyksellisiä ulkoilumaastoja Espoon merellisissä maisemissa.

Hotel Mattsissa majoitut 192 tyylikkäässä hotellihuoneessa ja 77 viihtyisässä huoneistossa, jotka soveltuvat niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen majoittumiseen. Aamiainen ja siivous kuuluvat huoneen hintaan sekä yöpyjät pääsevät rentoutumaan 7. kerroksen saunoista.

Ravintolamme Freja, Hotel Mattsin ensimmäisessä kerroksessa tarjoaa hotelliaamiaista, à la cartea, brunssia sekä kausimenuja. Freja inspiroituu pohjoisen keittiön tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja annoksissa korostuvat selkeät, skandinaaviset maut sekä rakkaus hyvään ruokaan.

Hotel Matts sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Matinkylän metroaseman läntinen uloskäynti tuo suoraan hotellin pääsisäänkäynnille. Saapuessasi meille autolla voit hyödyntää parkkihallimme asiakasparkkipaikkoja.

Tuotetiedot

Esteettömyys
Tuote on esteetön
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Hotel Matts, Espoo
Palveluntarjoaja
Kassiopeia Hotels & Restaurants
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin