Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Iltakävely & uinti järviylängöllä

Jaa

Kävelemme Nuuksion järviylängöllä sijaitsevalle kirkasvetiselle järvelle, jossa pääsemme iltauinnille Nuuksion kansallispuistoon. Täällä ei yleensä iltaisin näy muita, sillä päiväsaikaankin on vain vähän kävijöitä.

Reittimme järvelle kulkee monipuolisessa luonnossa, josta mäntymetsät muodostavat suuren osan maisemaamme. Kelottuneet puut kallioisessa maastossa luovat aarniometsän tunnelmaa. Illan hämärtyessä metsä vaikuttaa hyvin erilaiselta ja iltavalaistus saa erillaiset linnut ja eläimet liikkeelle. Hyvällä onnella näemme yhden alueen kaurislajeista - metsäkauriin.

Nautimme syrjäisen järven tunnelmasta ja maistamme paikallista yrttiteetä tai kahvia. Tämä kokemus voi olla samaan aikaan sekä jännittävä, että rentouttava.

Vaativuus: Helppo
Pituus ja kesto: 4 km, n. 2 tuntia

Tapaamispaikka: Haltia Lake Lodge, Solvallanrinne 2, Espoo. Suomen luontokeskus Haltiaa vastapäätä. Paikalle pääsee myös Espoon linja-autolla 245(A), joka lähtee Espoo keskuksesta laiturista 32. Haltia Lake Lodge sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä C.

Lisätietoja: Vaativuus on Helppo. Pitää pystyä kävelemään metsäpoluilla 4 km 2 tunnin aikana. Hintaan sisältyy ohjattu retki. Muista sään mukainen varustus. Minimi osallistujamäärä on 6 hlö ja maksimi 20 hlö.
This product is part of categories

Tuotetiedot

Available languages
englanti,
suomi,
ruotsi,
italia
Hinta
49 €
henkilö
Length
2
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
Welcome Cyclist -badge
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Iltakävely & uinti järviylängöllä
Service provider
Haltia Lake Lodge
Availability
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Opening hours
Ma
07:00-23:00
Ti
07:00-23:00
Ke
07:00-23:00
To
07:00-23:00
Pe
07:00-23:00
La
07:00-23:00
Su
07:00-23:00