Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Majoitus Solvallan urheiluopistolla Nuuksiossa

Jaa

Varaa hotellihuone urheilullisesta ympäristöstä, jossa nurkan takana on Nuuksion kansallispuisto! Solvalla on erinomainen yöpymispaikka yhdistyksille, joukkueille, yksityishenkilöille ja yrityksille. Meillä asutte mukavasti yhden tai kahden hengen huoneissa.

Majoitusvaihtoehdot
Solvallassa on yhteensä 169 vuodepaikkaa jaettuna 6 rakennukseen.

Solvalla Center: 10 x 2 hengen huonetta ja 4 x 1 hengen huonetta. Huoneissa on omat kylpyhuoneet. Mahdollisuus käyttää yhteistä oleskelutilaa ja keittiötä. Valmistuu kesällä 2023.

Perhehuoneet: 3 x 4-5 hengen huonetta (1-2 kerrossänkyä + 80cm/160cm sänky). Huoneissa on oma kylpyhuone ja minikeittiö.

Opisotaso:
-Ullakko: 16 x 3 hengen huonetta (kerrossänky + 80 cm leveä sänky). Huoneissa on omat kylpyhuoneet. Rakennuksessa on pieni oleskelutila keittokomeroineen. Huoneet ja oleskelutila on uusittu vuonna 2023.
-Oppilaskoti: 12 x 2 hengen huonetta. Huoneissa on omat kylpyhuoneet. Rakennuksessa on yhteinen keittiö ja oleskelutila.
-Kurssila: 18 x 2 hengen huonetta. Huoneissa on omat kylpyhuoneet. Rakennuksessa on suurempi yhteinen oleskelutila ja keittiö.

Luhti: 4 x 3 hengen huonetta (kerrossänky + 80 cm leveä sänky). Huoneissa on oma kylpyhuone huoneen ulkopuolella sekä yhteinen olohuone keittokomeroineen.

Pikku Solvallan mökki: 5 x 2 hengen huonetta ja 2 x 1 hengen huonetta. Mökissä on olohuone ja keittiö.
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Hinta
50 €
-150 €
henkilö
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Majoitus Solvallan urheiluopistolla Nuuksiossa
Palveluntarjoaja
Folkhälsan Solvalla
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin