Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Melontaretki saaristomaisemissa (2h)

Jaa

Saaristomaisemien ihailu mereltä käsin omalla porukalla on mieleenpainuva kokemus! Suunnataan yhdessä osaavien ohjaajiemme kanssa tutkimaan Espoon tai Helsingin kauniita rannikkoreittejä. Melomme ryhmän tason mukaan rauhallista vauhtia ja ohjaajamme pitävät huolen, että kaikki pysyvät matkassa mukana. Rentoudutaan yhdessä meren äärellä ja nautitaan liikunnan tuomasta ilosta.

Melontaa varten et tarvitse mitään erityistaitoja tai -varusteita. Meillä on eri kokoisia kajakkeja, jotka ovat aloittelijaystävällisiä malleja. Tämä aktiviteetti sopii hyvin myös ensikertalaisille, koska käymme yhdessä läpi lajin perusteita. Meiltä saatte melontaliivit, aukkopeitteet ja melat, eli mukaan tarvitsette vain säähän sopivat urheilulliset rennot vaatteet. Kajakissa vesi roiskuu jonkin verran, joten mukaan voi napata myös vaihtovaatteet retken jälkeen vaihdettavaksi.

Retki kestää 2 tuntia.

Varaaminen: Valitse kalenterista toivomasi ajankohta ja jatka eteenpäin pyytämällä tarjousta. Vastaamme tarjouspyyntöösi sähköpostitse.

Huom! Järjestämme retkiä myös Hietsusta sekä joustavasti muista toivotuista kohteista. Kerrothan eritystoiveista tarjouspyynnön “Lisätiedot” kohdassa, jotta voimme erikseen räätälöidä ehdotuksen juuri teille sopivaksi.

Hinta: Melonnan perusteet 2h 69€ / hlö (sis. alv 10%)
minimiveloitus 4 henkeä
Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen ohjaus, kajakki ja muut melontavarusteet sekä retkifiilis :)
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
69 €
henkilö
Kesto
2
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Melontaretki saaristomaisemissa (2h)
Palveluntarjoaja
Vesiurheilukeskus Laguuni
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin