Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Mustaparran aarre

Jaa

Pakohuoneen ei ole pakko sijaita tunkkaisessa kellarissa. Tule tuulettamaan älynnystyröitäsi ulkoilmassa Seikkailupuisto Huipussa Leppävaarassa!

Mustaparran aarre

Mikael Wirtanen palasi 1600-luvulla kotimaahan mukanaan kuusi salaperäistä arkkua. Vuosisatoja kadoksissa olleet arkut löytyivät hiljattain Leppävaarasta. Pitkä muukalainen, jolla on silmälappu ja puujalka, on tulossa vaatimaan arkkuja itselleen. Ehdittekö avata ne sitä ennen?

Mikä on ulkoilmapakopeli?

Ulkoilmapakopelissä tavoitteena on ratkaista pelin pulmat 60 minuutissa yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Peli voidaan toteuttaa rennosti perheenjäsenten tai kaveri- tai työporukan kesken, mutta myös ryhmien välisenä kilpailuna. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö.

Kenelle pakopelit sopivat?

Pelit soveltuvat 2-6 pelaajalle. Isommalle ryhmälle pelaajamääriä voidaan kasvattaa 8-10 pelaajaan asti pelistä riippuen.

Jokaiselle pelille on ikäsuositus. Suositeltu vähimmäisikä vaihtelee pelistä riippuen 8-12 vuoden välillä. Nuoremmat lapset pärjäävät hyvin porukan mukana, mutta osa tehtävistä voi olla heille liian hankalia. Huipun peleissä ei ole lapsille sopimatonta sisältöä.
This product is part of categories

Tuotetiedot

Available languages
englanti,
suomi
Hinta
120 €
-150 €
päivä
Length
90
minuuttia
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Availability
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Opening hours
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin