Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Ohjatut SUP-retket Keilaniemessä

Jaa

Lähde suppailemaan merelle ammattitaitoisten SUP-ohjaajiemme kanssa Keilaniemestä Espoosta!

Vesiurheilukeskus Laguuni tarjoaa monenlaisia ohjattuja SUP-retkiä aloittelijoista kokeneemmille. Varaa retkesi etukäteen ja lähde oppaamme kanssa tutustumaan ympäröiviin merimaisemiin. Lähiympäristöstä voit löytää urbaaneja nähtävyyksiä, upeita saaristomaisemia, linnuston bongausta ja upeaa luontoa.

Kesäkaudella on tarjolla esimerkiksi suppailun tekniikkakursseja, SUP-retkiä yhdistettynä saunomiseen ja tasapainoharjoittelua SUP-laudalla. Jos haluat varata yksityisen retken omalle porukalle, kysy saatavuutta info@laguuniin.fi

Vesiurheilukeskus Laguuni sijaitsee Espoon Keilaniemessä ja lähialueen vesistö tarjoaa upeat ja suojaisat merimaisemat! Meille pääset metrolla, autolla tai vaikka kaupunkipyörällä. Lähin metroasema sijaitsee alle kilometrin päässä ja kaupunkipyöräasema on suoraan Laguunin edessä.

Vesiurheilukeskus Laguunilta löydät myös muita lajeja kuten kelluvan vesipuiston, melontaa, wakeboarding-radat sekä flyboardin. Meillä on myös ravintola, baari ja sauna. Kaikenkaikkiaan Laguuni on siis loistava tapa viettää kesäpäivää!
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
35 €
-50 €
tunti
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Ohjatut SUP-retket Keilaniemessä
Palveluntarjoaja
Vesiurheilukeskus Laguuni
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin