Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Poroja & Patikointia Nuuksiossa

Jaa

Kaunis reittimme päättyy Suomen eteläisimpään poropuistoon, jossa pääsemme kokemaan ripauksen pohjoista eksotiikkaa. Porot ovat erittäin uteliaita ja tottuneita ihmisiin, joten jos vain jäkälää on tarjolla, ne saapuvat innokkaasti ihmisen luokse syömään jäkälää kädestä. Lopuksi nautimme kodassa nokipannukahvit sekä pullaa.

Teemme helpon patikoinnin Nuuksiossa ja kuulemme tarinoita, sekä luonnosta että Nuuksion kansallispuistosta. Hyvällä onnella pääsemme näkemään myös metsän asukkeja.

Ajankohta: Tämä aktiviteetti toteutetaan tilauksesta. Minimiveloitus 8 osallistujaa. Varaus: sales(at)haltialakelodge.com

Tapaamispaikka: Haltia Lake Lodge, Solvallanrinne 2, Espoo. Suomen luontokeskus Haltiaa vastapäätä. Paikalle pääsee myös Espoon linja-autolla 245(A), joka lähtee Espoo keskuksesta laiturista 32. Haltia Lake Lodge sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä C.

Lisätietoja: Vaativuus on Helppo, joitain haastavia osuuksia. Pitää pystyä kävelemään mäkisessä maastossa n. 3 km 3 tunnin aikana.

Hintaan sisältyy: Ohjattu retki, sisäänpääsymaksu poropuistoon, jäkälää poroille syöttäväksi, nokipannukahvia (tee, mehu) ja tikkupullan paistamista nuotiotulilla tai korvapuustit.

Huom! Muista sään mukainen varustus. Minimi osallistujamäärä on 8 hlö ja maksimi 20 hlö.

Peruutusehdot: Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen ajankohtaa. Mikäli osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen ajankohtaa, on järjestäjällä oikeus veloittaa koko retken hinta.
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
ruotsi,
suomi,
japani
Hinta
99 €
henkilö
Kesto
3
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
Welcome Cyclist -badge
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Poroja & Patikointia Nuuksiossa
Palveluntarjoaja
Haltia Lake Lodge
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
07:00-23:00
Ti
07:00-23:00
Ke
07:00-23:00
To
07:00-23:00
Pe
07:00-23:00
La
07:00-23:00
Su
07:00-23:00