Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Ravintola PLATS

Jaa

PLATS ei ole vain ravintola. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön. Se on paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka koostuvat laadusta, luovuudesta ja innovatiivisuudesta. Korkealaatuisen keittiömme luomukset voit nauttia ainutlaatuisen taiteen ja klassisen kauniin sisustuksemme valloittamana.

Luonto on meitä lähellä. Sen monimuotoisuus, luovuus ja samalla yksinkertaisuus inspiroi meitä harjoittamaan ensiluokkaista gastronomiaa.

Tarjoilemme vierailijoillemme vain kauden parhaita raaka-aineita yhdessä ja erikseen. Näin pystymme tuottamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja puhtaita makuelämyksiä maaperää, vesistöä, kasvillisuutta ja eläimistöä kunnioittaen.

Hanasaaren kulttuurikeskus ympäristönä korostaa arvojamme, joissa puhtaus, perinteet, kestävä tuotanto ja eettiset arvot kohtaavat.

Ravintola PLATS on erinomainen paikka yritystapahtumille sekä pienemmille ja laajemmille kokoontumisille ja juhlatilaisuuksille perhe- tai ystäväporukoissa.

Ravintolassamme on 240 paikkaa sekä mahdollisuus 380-paikkaisille cocktailtilaisuuksille.

Hanasaaren ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös kahvila & viinibaari, jonka listalla on pienempiä ruoka-annoksia sekä valikoima erilaisia juomia.

Tuotetiedot

Esteettömyys
Tuote on esteetön
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
17:00-22:00
Ti
17:00-22:00
Ke
17:00-22:00
To
17:00-22:00
Pe
17:00-22:00
La
17:00-22:00