Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Technopolis Otaniemi – Kokous- ja tapahtumatilat

Jaa

Technopoliksen Espoon Otaniemen kokoustilat sijaitsevat Kehä I:n varrella Aalto-yliopiston ja metroaseman läheisyydessä. Otaniemen kampuksella on tarjolla lukuisia tilavaihtoehtoja, sillä Innopoli 1, 2 ja 3 rakennuksista löytyy yhteensä yli 30 erilaista kokous- ja neuvottelutilaa.

Otaniemen isoimmat tilat ovat 108 hengen auditorio ja seminaarisali jopa 200 hengelle. Kokoustilojen varusteluun kuuluu aina langaton verkkoyhteys, LCD-näyttö tai dataprojektori ja fläppitaulu. Espoon kokoustiloissa on helppo järjestää myös hybridikokouksia ja webinaareja. Osassa tiloista on kiinteä nettiyhteys.

Jokaisessa talossa on oma ravintola, josta hoituvat tarjoilut niin tilaisuuksiin kuin toimistollekin. Kampuksen ravintolasalit soveltuvat myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen iltaisin ja viikonloppuisin.

Edustavat ja modernit saunatilamme sopivat kokousten ja saunailtojen järjestämiseen. Saunatiloja on viisi. Tiloissa voit nauttia takkatulesta ja terassilta avautuvista näköaloista Otaniemen yli.

Technopolis palkittiin Vuoden Energianerokas 2023 -tunnustuksella energiatehokkuutta kehittävän älykkään ohjausjärjestelmän pilotoinnista. Vuonna 2022 käyttöönotettu energiatehokkuuden ohjausjärjestelmä edistää Technopoliksen tavoitetta siirtyä kiinteistöissään hiilineutraaliin energiaan vuoteen 2030 mennessä.
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Kapasiteetti
min
1
max
200
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Technopolis Otaniemi – Kokous- ja tapahtumatilat
Palveluntarjoaja
Technopolis Oy
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin