Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Vesipuisto Keilaniemessä

Jaa

Suomen ensimmäinen meren päällä kelluva jättimäinen vesipuisto sijaitsee Keilaniemessä Espoossa!

Vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille. Rata on suunniteltu moneen tarkoitukseen ja siellä voit esimerkiksi kisailla kavereiden kanssa, roikkua tarzan-liaanilla, laskea jättiliukumäestä, hyppiä vesitrampoliinilla tai vaikkapa vaan nauttia monipuolisista esteistä ja radan antimista. Tämä on ehdottomasti kesän siistein juttu! 

Vesipuistoon pääsee aina tasatunnein ja jokainen tunti alkaa vesipuiston sääntöjen läpikäynnillä. Kesähelteillä suosittelemme varaamaan lipun etukäteen verkkokaupastamme vesipuiston suuren suosion vuoksi. Katsothan samalla ikärajat ym säännöt vesipuistoon liittyen.

Vesiurheilukeskus Laguuni sijaitsee Espoon Keilaniemessä ja lähialueen vesistö tarjoaa upeat ja suojaisat merimaisemat! Meille pääset metrolla, autolla tai vaikka kaupunkipyörällä. Lähin metroasema sekä kaupunkipyöräasema sijaitsevat alle kilometrin päässä.

Vesiurheilukeskus Laguunilta löydät myös muita lajeja kuten kelluvan vesipuiston, wakeboarding-radat sekä flyboardin. Meillä on myös ravintola, baari ja sauna. Kaikenkaikkiaan Laguuni on siis loistava tapa viettää kesäpäivää!
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
15 €
-55 €
tunti
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Vesipuisto Keilaniemessä
Palveluntarjoaja
Vesiurheilukeskus Laguuni
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin