Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Yli-Takkulan tila

Jaa

Eventuren toimipaikka on Nuuksion Kansallispuiston rajalla sijaitseva vanha ja historiallinen Yli-Takkulan tila. Tilalla on erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa elämyksellisiä kokous- ja virkistyspäiviä. Villa Takkulan tiloissa järjestyvät idylliset kokoukset ja ruokailut. Suuri terassimme Grilli-Loungeineen tarjoaa ihanat puitteet rentoon oleskeluun tai ruokailuihin. Päivän kruunaa tunnelmallinen ruokailu avotulen äärellä suuressa Kodassa tai maalaishenkisellä Navetan ylisellä. Ilta jatkuu puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä ja paljussa. Navetan ylisellä järjestyvät toukokuusta-syyskuuhun myös kokoukset ja ikimuistoiset häät tai juhlat.

Villa Takkula, Navetta, Kota, Sauna ja Kesäkeittiö sijaitsevat kaikki Yli-Takkulan tilan pihapiirissä. Maalaishenkinen pihapiirimme tarjoaa myös täydelliset puitteet elämyksellisille aktiviteettiohjelmillemme kuin myös pihamaalta alkavat Nuuksion jylhät metsät ja järvimaisemat.

Kävelymatkan päässä sijaitsee kirkasvetinen Saarijärvi, Uudenmaan puhtaimpia, jollei jopa puhtain järvi, jonka vesillä seikkailemme meloen esim. tukevilla kumilautoillamme nauttien kauniista järviluonnosta. Upeat patikointi- ja seikkailumahdollisuudet Nuuksion satumaisiin metsiin alkavat heti tilan reunoilta. Kaikki Eventuren ohjelmapalvelut ovat toteutettavissa Yli-Takkulan tilalta käsin. Lue lisää Yli-Takkulan tilan ohjelmista https://www.eventure.fi/ohjelmapalvelut/

Tuotetiedot

Kapasiteetti
min
1
max
200
Esteettömyys
Tuote on esteetön
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin