Hyppää pääsisältöön
Yleismaisemaa EGS:n golfkentältä viheriöineen.

Espoo Golf - EGS

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Espoo Golfin EGS – kenttäklassikko jokilaaksossa 

Vuonna 1982 avattu Espoo Golfin EGS-kenttä on toiminut lukuisten Challenge Tourin osakilpailujen pelinäyttämönä, ja se tarjoaa haasteita ja elämyksiä kaikille pelaajille tasoituksesta riippumatta. Kierros jokilaaksossa kuuluu kaikkien golfareiden toivelistalle. 

Espoon Golfseura ry on ensisijaisesti urheiluseura, ja se on perustettu 1977. EGS aloitti toimintansa Suomen toisena 18-reikäisenä kenttänä vuonna 1982. 

Espoo Golf tunnetaan yhteisönä, joka on kasvattanut perustamisestaan lähtien huippugolfareita, mutta tarjoaa palveluita ja upean kentän kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. 

Seura tekee yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa järjestämällä Espoon kouluille koulugolftapahtumia. Koululaiset ja opiskelijat voivat näin tutustua lajiin sekä innostua liikkumaan luonnossa ystäviensä seurassa. 

Espoon Golf Akatemia tarjoaa opetusta kilpapelaajille ja aktiiviharrastajille sekä kaikille, jotka haluavat oppia ja kehittyä golfin parissa. Ravintola Rosavilla on kentällä pelaavia palveleva kahvila-ravintola. Rosavilla palvelee kaikkia, niin golfareita, alueen asukkaita kuin satunnaisia ohikulkijoitakin. Rosavilla on avoinna golfkaudella joka päivä. 

Teksti: Fore! Golf Media 07/2018 

Yhteystiedot:

Blominmetsäntie 2, 02780 Espoo 
egs@espoogolf.fi
Puh: +358 600 418 841 

espoogolf.fi