Siirry sisältöön

Esitteet ja kartat 

Esitteet ja kartat, Visit Espoo 2020

Voit tilata meiltä ilmaiseksi esitteitä ja karttoja. Käytä alla olevaa esitetilauslomaketta tai käy Espoon asiointipisteissä.

Visit Espoo -esite

Espoon vapaa-ajan matkailuesite, jossa kerrotaan Espoon käyntikohteista sekä majoitus- ja ravintolavaihtoehdoista ja annetaan vinkkejä kivaan tekemiseen vapaa-ajalla, niin kesällä kuin talvella.
Lue Visit Espoo -esitettä (suomeksi).

Kokous Espoo -esite (kokoustilat ja -hotellit)

Espoon tärkeimmät kokous- ja kongressikohteet lyhyesti esiteltyinä. Esitteessä on myös kerrottu Visit Espoon tarjoamista puolueettomista ja maksuttomista kongressipalveluista. 
Lue Kokous Espoo -esitettä

Espoo for Conferences, Meetings, Incentives

Esite sinulle, joka mietit kansainvälisen kokouksen, konferenssin tai kannustematkan järjestämistä Espoossa. Vain englanninkielinen.
Lue esitettä

City-Oppaan Espoo City Tourist Map

Visit Espoo jakaa Espoo City Tourist Map CITY-OPAS -matkailu- ja opaskarttaa matkailijoille ja vierailijoille. Jakelupisteinä ovat Espoon matkailu- ja yhteispalvelupisteet, lentoaseman seudullinen matkailuneuvonta ja hotellit. 

HUOM! Tilapäisesti loppunut.

City-Oppaan Helsinki Region Map

Pääkaupunkiseudun matkailukartta Helsinki Region Map on Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteinen matkailukartta.  Karttatietojen lisäksi kartassa on tietoa palveluista, nähtävyyksistä ja majoitusmahdollisuuksista sekä pääkaupunkiseudun tiekartta. Kohdeluettelo palvelee neljällä kielellä.

HUOM! Tilapäisesti loppunut.

Esitetilauslomake

Yhteystiedot

Sähköpostiosoitteessa tulee olla @ -merkki

Lähettäkää minulleHaluan lisätietoja