Hyppää pääsisältöön
Hills golfin väylää ja viheriötä.

Hills by Gogolf

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Hills by Gogolf 

Hills by Gogolf sijaitsee Vihdin Jokikunnalla. Kenttäalue sijoittuu Hiidenveden pohjoispuolelle. Vihdin kirkonkylältä matkaa on noin 7 kilometriä. 

Reilun puolen tunnin päässä Espoosta ja Helsingistä sijaitsevan Hills by GoGolf:n näyttävät tilukset kohoavat komealla paikalla mäenrinteessä Vihdin Jokikunnassa. Päärakennuksen ja ensiluokkaisten viheriöiden lisäksi Hills by GoGolf:sta löytyvät klubirakennus, saunat ja kabinetit.  

Hills by GoGolf:ssa on kaksi toisistaan poikkeavaa, 18-reikäistä kenttää, 5-reikäinen par-3 -kenttä sekä loistavat alueet harjoitteluun. 

Mustat, eli Pata ja Risti (entinen Hill Course) on kaunis kenttä, jonka ylängöiltä avautuvat upeat näkymät suojeltuun uusmaalaiseen kansallismaisemaan. 

Punaiset, eli Ruutu ja Hertta  (entinen Valley Course) on uudempi kenttä. Haasteellinen ja monimuotoinen laaksossa kulkeva 18-reiän kansainvälisen tason kilpakenttä, joka haastaa kaikentasoiset pelaajat.  

Jokeri Par 3 on Hillsin kahden 18-reikäisen kentän välissä oleva 5-väyläinen par-3 kenttä, joka haastaa kokeneemmat pelaajat lähipelissä ja lajiin tutustuville 40-70 metriset väylät antavat hyvän väliportaan ennen pitkälle kentälle siirtymistä. 

Klubitalo 

Klubitalo on suunniteltu palvelemaan pelaajien tarpeita alusta loppuun. Se tarjoaa loistavat tilat ja mahdollisuudet erilaisten tapahtumien sekä golfkilpailuiden järjestämiseen. 

Hillsin klubitalo palvelee täydellisesti niin suurien yritystapahtumien kuin yksittäisten klubipelaajien tarpeita. 

Yhteystiedot:

Luolaistentie 24, 03430 Vihti 
hills@gogolf.fi
Puh: +358 600 19786 

www.hillsgolf.fi/ 
https://facebook.com/hillsbygogolf 
https://twitter.com/hillsidegolf_fi