Hyppää pääsisältöön
Villa Hannuksen valkoisen päärakennus, jonka pihalla valkoisila pöytäryhmiä.

Tämä sivu löytyy kielillä:

10 juhlatilaa Espoosta yrityksen juhliin ja tapahtumiin omilla juomilla

Jaa

Näissä tiloissa voitte juhlia yrityksen saavutuksia täysin omalla tyylillä – ja omilla juomilla! 

Juhlatiloja löytyy Espoosta moneen tunnelmaan sopivaksi. On perinteisiä huviloita, tunnelmallisia saleja ja mielettömiä miljöitä meren rannalla. Monesti täyden palvelun juhlat ovat parasta hemmottelua, mutta joskus on kiva järkätä paikalle omat juomat ja tarjoilut. Tällöin voi myös tilata vaikkapa juhlatilasta riippumattoman juomacateringin tai järjestää henkilöstön tai muiden yritysvieraiden kanssa oman baarimikkokilpailun! 

Nostimme yhteistyössä Happens.fi:n kanssa 10 yritystapahtumiin sopivaa juhlatilaa Espoosta. Löydä täydellinen paikka ja nosta malja menestykselle!

Yli-Takkulan Tilalla tunnelma ei takkua

Yli-Takkulan Tilalla Pohjois-Espoossa järjestät juhlat kartanomaisessa tunnelmassa keväästä syksyyn. Yli-Takkulan Tilan Navetan yliselle mahtuu istumaan noin 100 henkilöä pöytien ja penkkien äärelle. Vietä siis firman kesäpäiviä, virkistysiltaa tai kutsu koolle asiakkaasi onnistuneen yhteistyöjakson päätteeksi! Juhlatilan kruunaa oma cateringtila sekä suuri lasiseinä, josta aukeaa upeat maalaismaisemat.

Tutustu Yli-Takkulaan ja Eventure Oy:n ohjelmapalveluihin visitespoo.fi -sivuilla

Trap Factoryn industrial-henkisessä juhlatilassa juhlitaan läpi yön

Älä anna pienistä pakohuoneistaan tunnetun elämyspalvelun hämätä, Trap Factoryn hulppeassa juhlatilassa järjestät illallisjuhlat ja uniikit cocktail-tilaisuudet sadoille vieraille! Miltä kuulostaisi rennot bileet, arvokas gaalailta tai juhlat livemusiikilla omalle henkilökunnalle? Trap Factorylla innostutaan juhlista kuin juhlista! Tässä tilassa on istumapaikat noin 120 henkilölle ja seisten tilaan mahtuu jopa 350 vierasta.

Tutustu Trap Factoryn juhlatilaan Happens.fi -sivustolla

Ihmisiä istumassa pitkissä juhlapöydissä lavan edessä, jossa esitys menossa.
Kuva: Trap Factory Otaniemi.

Villa Hannus on kesäisten yritysjuhlien ykkönen

Maalaisromantiikkaa, ihania pihatelttoja, idyllistä kartanotunnelmaa ja vehreyttä silmien kantamattomiin. Villa Hannus sopii virkistyspäiviin ja juhliin erityisesti kesällä, mutta voivatpa yritykset viettää huvilalla myös pikkujouluja – villalta löytyy puusauna ja ulkoporeallas ympärivuotiseen käyttöön. Tämä Espoon Hannuksessa sijaitseva pitokartano on yli hehtaarin kokoisella omalla tontilla ja rakennuksen yhtenäinen juhlasali tarjoaa tilaisuuden juhlia ja ruokailla 90 henkilön voimin. Ulkojuhlat onnistuvat jopa 200 henkilölle! 

Tutustu Villa Hannukseen Happens.fi -sivustolla

Soukan Venekerhon paviljongista kolmeen suuntaan avautuvat merimaisemat

Soukan Venekerhon paviljonki tarjoaa merelliset tilat yritysjuhliinne! Paviljonki on valoisa ja tyylikäs juhlasali, josta avautuu upea näköala Espoonlahdelle. Tilassa on runsaasti kattaustilaa tarvittaessa jopa 80 henkilölle. Oli osallistujina sitten henkilökunta, asiakkaat tai potentiaaliset yhteistyökumppanit, tämä miljöö hurmaa juhlavieraasi. Kilistelyä ja tunnelmointia on takuulla luvassa koko tapahtuman ajan ja halukkaat voivat jatkaa iltaa saunan puolella!

Tutustu Soukan Venekerhon paviljonkiin

Swing House Campuksen 8. kerroksen tilat tarjoavat puitteet monille yritystilaisuuksille

Kun on aika kokoontua juhlimaan saavutuksia tai irrottelemaan ennen tulevaa työrupeamaa, ottakaa haltuunne yksi tai useampi Swing House Campuksen kattokerroksen tiloista! Espoon Keilaniemessä sijaitsevan toimistokampuksen 8. kerroksesta löytyy valoisa tilakokonaisuus, jonka kolme tilaa toimivat yhdessä tai erikseen upeana paikkana juhlille ja yksityistilaisuuksille. Tilat sopivat yhdistettynä 46 henkilön tilaisuuksiin; esimerkiksi virkistyspäiviin tai juhliin. Plussana loistavat kulkuyhteydet ja bonuksena oma kattoterassi!

Tutustu Swing Housen tiloihin Happens.fi -sivustolla

Keittiö ja oleskelutila, jossa iso musta pöytä keskellä huonetta ja tuoleja sivummalla.
Swing Housen kattokerroksen kokous- ja juhlatila. Kuva: Swing House.

Juhlatila Espoon tallilta valmis juhlapaketti sekä tapahtuma-ammattilaiset apunasi

Juhlatila Espoon Talli on luotettava ja moneen muuntuva paikka yritysjuhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Valmiit juhlapaketit varmistavat, että tilaisuuden suunnittelu ja valmistelu hoituvat helposti – mutta paikalle saat silti tuoda omat juhlat. Juhlimaan mahtuu yhteensä 150 henkilöä istuen ja cocktailtyyliset tilaisuudet järjestyy jopa 250 henkilölle.

Yritystapahtumiin on mahdollista saada tekniikka sekä esimerkiksi esiintyjät ja ohjelma tilaisuuden teeman mukaisesti. Tallin tapahtuma-ammattilaiset ovat apunanne läpi tilaisuuden organisoinnin.

Espoon tallilla myös tapahtuman isännällä tai emännällä on aikaa nauttia!

Tutustu Espoon talliin Happens.fi sivustolla

Espoon Tallin juhlasali, jossa pitkät katetut pöydät tunnelmavalaistuksessa.
Kuva: Juhlatila Espoon Talli.

Sihi Lounge tarjoaa avaran ja rennon miljöön 

Sihi Loungen täytät juuri sellaisilla juhlilla kuin haluat! Vietä virkistyspäivää, illanviettoa tai pikkujouluja ja järjestä moneen muuntuvassa juhlatilassa erilaista ohjelmaa. Sihi Loungesta löytyy keittiö astiastoineen, sauna, oleskelutila, sikarihuone sekä ruokailutila – monipuolisempaa kokonaisuutta saa hakea! Sihi Lounge on hyvin varusteltu erilaisten tilaisuuksien varalta, eikä sijainnistakaan ole valittamista, sillä tila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Suomenojalla.

Tutustu Sihi Loungeen Happens.fi sivustolla

Nuuksion Taian Wäinölä on nimensä mukaisesti taianomainen juhlatila erityisillä yksityiskohdilla

Wäinölä on ainutlaatuinen tapahtuma- ja juhlatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölä on saanut nimensä Kalevalan suuren sankarin Väinämöisen kotikylästä ja se on rakennettu rautakauden henkeen. Tässä juhlatilassa suomalaiset perinteet ja kädentaidot ovat kunniassa, ja miljöö onkin jotain täysin erilaista! Wäinölän satumainen tunnelma sopii juhliin 40 henkilölle.

Tutustu Wäinölään Happens.fi sivustolla
Tutustu Wäinölään visitespoo.fi sivustolla

Villa Rulluddin arvokkaissa puitteissa edustetaan ympäri vuoden

Villa Rulludd on kaunis juhlatila meren rannalla Espoon Hyljelahdessa. Tämä suojeltu huvila toimii tapahtumapaikkana arvokkaille juhlille ja tilaisuuksille; voit järjestää Villalla kickoffit, kesäjuhlat, pikkujoulut, virkistyspäivät, edustustilaisuudet, karonkat ja paljon muuta! Tilassa on iso yhtenäinen sali 70 henkilölle ja istumapaikat kokonaisuudessaan 120 henkilölle. Lisäksi 30 henkilön terassi hellii juhlaväkeä sään salliessa!

Tutustu Villa Rulluddiin Happens.fi sivustolla

Technopolis Otaniemen moderni edustustila tarjoaa upeat panoraamamaisemat ja tyylikkäät oleskelutilat

Technopolis Otaniemen Panorama -tila sopii edustustilaisuuksiin, illanviettoihin, pikkujouluihin ja muihin juhliin. Tilaa vuokrataan vain yrityksille, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen! Panoraman suuret ikkunat tuovat tilaan runsaasti valoa ja tarjoavat upeat maisemat. Kattavan varusteltunsa ansiosta tila muuntuu monenlaisiin tilaisuuksiin aina rennoista saunailloista pienempiin cocktailtilaisuuksiin. Juhlat kruunaa Sing Star -kisat! Tämä tila sopii 25 henkilön juhliin.

Tutustu Panoramaan Happens.fi -sivustolla

Panorama saunatilassa kaksi valkoista 8 hengen kokouspöytäryhmää isojen ikkunoiden edessä.
Panorama sauna- ja kokoustila. Kuva: Technopolis Espoo.

Juomacatering on loistava ratkaisu juhlien juomapolitiikkaan

Omat juomat on loistava idea, mutta pohditko vielä miten saada juhliin jotain erityistä? Tilaa tapahtumaan juomacatering Happens.fi:n kautta! Happensin valikoimasta löydät mm. Kåskan juomacateringin, Son of a Punchin juomacateringin sekä Stadin Nitron Nitrojuomakärryn.

Älä ujostele juomapuolen suhteen – tutustu teemoitettuihin liikkuviin cocktailbaareihin ja tuokaa sitten lisäksi omia juomia!

Pääkuva: Villa Hannus.