Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Tapahtuma- ja juhlatila Nuuksion Wäinölä

Jaa

Wäinölä on ainutlaatuinen esteetön tapahtumatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölässä suomalaiset perinteet ovat kunniassa ja se on saanut nimensä Kalevalasta, Suomen kansalliseepoksesta.

Wäinölän tupa on rakennettu käsinveistetyistä hirsistä rautakauden tapaan ja kaikki rautaosat saranoita myöten on takonut paikallinen seppä. Taljoilla ja ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 40 ruokailijaa. 20 henkilön ryhmälle pöydät yhdistetään suureksi juhlapöydäksi keskelle tupaa.

Wäinölään tuo tunnelmaa avoin tulisija ja lämpöä hellauuni, molemmat palvelevat myös ruuanlaitossa. Wäinölän hirsituvan vieressä on kaksi nuotiopaikkaa, joiden ääressä on mukava aloittaa tapahtuma, vaihtaa kuulumiset ja nauttia alkupalat ennen siirtymistä sisätiloihin.

Wäinölä sopii monenlaiseen tapahtumaan: järjestä Kalevala-henkinen ruokailu kansainvälisille vieraille, pienet tunnelmalliset perinnehäät, syntymäpäivät viikinki-tyyliin, virkistyspäivät rautakausi-teemalla tai hiljaisuuden retriitti.

Kauttamme järjestyy Wäinölän tunnelmaan sopivaa ohjelmaa, mm. kansanmuusikko Ulla ja tarinankertoja Ukko, jotka ovat mukana Wäinölän videolla. Voimme järjestää myös monipuolista ohjelmaa ympäröivässä luonnossa: perehdy villiyrtteihin, opettele selvitymistaitoja tai lähde melomaan. Wäinölän läheisyydessä on rantahuvilamme Villa Paratiisi, jossa järjestyy majoitus 14 henkilölle.

Kauttamme järjestyvät myös tarjoilut. Wäinölässä tarjotaan villiruokaa: tulilla valmistettua kalaa ja riistaa sekä metsän antimia: sieniä, villiyrttejä ja marjoja.

Wäinölän vieressä on parkkitilaa 12 autolle, mikäli tulijoita on enemmän niin 500m eteenpäin on iso parkkipaikka. Wäinölän vieressä on yksi kuivakäymälä ja parkkipaikan vieressä kaksi kuivakäymälää, joista toinen sopii pyörätuolin käyttäjille.

Lähetä varauspyyntö tai sähköpostia info@nuuksiontaika.fi, mikäli haluat varata Wäinölän. Avaamme sen jälkeen päivän verkkokaupassamme, mikäli ajankohta on vapaana.
This product is part of categories

Tuotetiedot

Kapasiteetti
max
40
Accessibility
Service is accessible
Hinta
250 €
-750 €
päivä
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Tapahtuma- ja juhlatila Nuuksion Wäinölä
Service provider
Nuuksion Taika
Availability
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Opening hours
Ma
09:00-17:00
Ti
09:00-17:00
Ke
09:00-17:00
To
09:00-17:00
Pe
09:00-17:00
La
09:00-17:00
Su
09:00-17:00