Hyppää pääsisältöön
Kelohirsinen huvila järven rannalla.

Tämä sivu löytyy kielillä:

5 vuokrattavaa saunatilaa yritysryhmille järven tai meren rannalla

Jaa

Mikäs sen parempaa tekemistä työporukalle tai yrityksen sidosryhmille kuin saunominen!

Vietä rentouttava ilta kokouspäivän päätteeksi tai kokousta kevyin mielin saunan lauteilla! Tai ehkä suunnitteilla on henkilöstön kesäjuhlat, virkistyspäivä tai vieläkin pitämättä jääneet firman pikkujoulut? Kiulu täyteen ja löylyä! 

Tutustu alta Happens.fi:n kanssa yhteistyössä kokoamiimme eri kokoisille yritysryhmille sopiviin saunatiloihin Espoosta ja lähialueella. Näille saunatiloille yhteisiä ominaisuuksia ovat erilliset saunat tai pukuhuoneet miehille ja naisille sekä sijainti järven tai meren rannalla. Osaan tiloista saa tuoda myös omat tarjoilut ja juomat.

Solvallan Urheiluopiston rantasaunoilla saunotaan kansallispuiston luonnonkauniissa ympäristössä

Solvallan Urheiluopiston rantasaunoissa istutaan kunnon löylyissä, seurustellaan oleskelutilassa ja terassilla, sekä nautitaan yhdessäolosta ja kauniista näköalasta. Solvallan kaksi rantasaunaa on vuokrattavissa yhdessä tai erikseen ryhmän koosta riippuen. Yhdessä saunat tarjoavat puitteet rentoutumiseen, kokoustamiseen tai illanviettoon noin 20 henkilölle.

Nimensä mukaisesti Solvallan Urheiluopistolla voi saunomisen lisäksi hikoilla liikunnankin merkeissä! Solvalla tarjoaa monipuolisia TYKY-palveluita yrityksille – miltä kuulostaisi vaikkapa opastettu retki Nuuksioon lumikengillä tai Fatbike-pyörillä? 

Tarjoilut: Solvallan rantasaunoille voitte tuoda omat tarjoilut ja juomat.

Tutustu Solvallan rantasaunoihin Happens.fi -sivustolla »
 

Punainen saunarakennus ja kolme terassipöytää pitkillä penkeillä järven edustalla.
Solvallan Urheiluopiston rantasaunan terassi. Kuva: Solvalla.

Kirkkonummen Palstalla aito savusauna, terassi porealtaalla sekä oma laituri meren rannalla

Avara ja valoisa oleskelutila, terassi ja poreallas, sekä oma laituri meren rannalla – tässä muutamia ominaisuuksia, joita Kirkkonummella sijaitsevan Palstan savusaunan yhteydestä löytyy.

Palsta Kirkkonummi on meren rannalla, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva tapahtumapaikka, jonka useat eri rakennukset tarjoavat yritystilaisuuksille huippupuitteet. Savusauna, jos jokin, on erityinen lisäys firman saunailtaan, sillä harvemmin aidossa savusaunassa tulee käytyä. Tämän savusaunan tilava oleskelualue sopii loistavasti kokoustamiseen tai vaikkapa yhteiseen ohjelmaan ja seurusteluun. Löylyihin mahtuu kerralla noin 20 henkilöä. Firman kesäjuhlissa paistatellaan aurinkoa, ja talvisissa pikkujouluissa uskaliaimmat virkistäytyvät avannossa!

Tarjoilut: Palsta Kirkkonummen tiloihin voitte tuoda omat tarjoilut ja juomat.

Tutustu Palstan saunatiloihin
 

Palsta Kirkkonummen saunan oleskelutila, jossa pitkä pöytä tuoleilla, sohvaryhmä ja takka.
Kuva: Palsta Kirkkonummi.

Hanasaaren saunaosastolla vedetään löylyjen välissä perhosta 17-metrisessä uima-altaassa

Hanasaaren saunalla pääsette sukeltamaan 70-luvun tunnelmaan. Retrohenkinen saunaosasto ei kuitenkaan kalpene uudempien tulokkaiden rinnalla; kaksi erillistä saunaa, iso uima-allas, viihtyisä takkatila sekä upea merinäkymä terasseineen luovat ainutlaatuiset puitteet rentoutumiseen työporukalla tai yritysvieraiden kanssa. Kokoushotelli Hanasaaren 231-paikkainen auditorio, iso kongressisali sekä 9 erilaista kokoustilaa muodostavat myös mahdollisuuden järjestää monipuolinen tapahtuma. Lisäksi Hanasaaren ravintolasalissa voi nauttia illallista saunomisen yhteydessä – täydellinen resepti vaikkapa kesäiseen virkistyspäivään!

Tarjoilut: Hanasaaren kautta.

Tutustu Hanasaaren saunaosastoon hotellin omilla sivuilla
Tutustu Hanasaareen kokoustiloihin visitespoo.fi -sivustolla
 

Hotelli Hanasaaren uima-allas, jonka päädyssä isot ikkunat ja maisema ulos merelle.
Kuva: Hotelli Hansaari.

Hawkhillin saunalliset mökit sopiva kokouksiin, tykypäiviin, kesäjuhliin tai vaikka pikkujouluihin

Mökkireissu firman piikkiin? Suunta kohti Nuuksiossa sijaitsevia upeita Hawkhillin mökkejä! Hawkhillin saunalliset mökit tarjoavat todellista luksusta yritystilaisuuksiin luonnon helmassa. Näihin mökkeihin vetäydytte pohtimaan tulevia kuvioita, viettämään ansaittua juhlaa tai ihan vain saunomaan työviikon päätteeksi.

Mökeistä Villa Taavetti ja Villa Maria soveltuvat enintään 12 henkilölle ja ylellinen kelohirsihuvila Villa Juhani jopa 30 henkilölle. Täysin varustellut mökit sisältävät oman saunan ja rannan lisäksi mm. keittiön, kokousvarustuksen sekä reilusti oleskelu- ja majoitustilaa. 

Tarjoilut: Hawkhillille voitte tuoda omat tarjoilut ja juomat.

Tutustu Hawkhillin mökkeihin Happens.fi -sivustolla »
Tutustu Hawkhillin saunatuotteeseen visitespoo.fi sivustolla 
 

Jäälyhdyillä valaistu avanto Hawkhilln hirsisen mökin rannalla.
Hawkhillin kokoushuvila Villa Mariasta pääsee talvella pulahtamaan avantouinnille. Kuva: Hwakhill.

Majvikissa saunotaan rantasaunoilla

Kokous- ja konferenssihotelli Majvikin monipuolisista saunapalveluista löytyy erilaisia saunatiloja meren rannasta ja hotellista. Rannasta löytyy kaksi rantasaunaa 10–14 henkilölle sekä erillinen sauna- ja kokoustila mm. omalla keittiöllä 15 henkilölle. Rantasaunoista on mukava pulahtaa mereen virkistävälle uinnille.

Tässä suositussa kokouskeskuksessa saunaillan yhdistäminen virallisempaan osuuteen onnistuu mainiosti. Eikä illan päätteeksi tarvitse suunnata vielä kotiinkaan, sillä hotellista löytyy majoituspaikat kaikille.

Tarjoilut: Majvikin kautta.

Tutustu Majvikin saunoihin

Kaksi pyöreää terassipöytää tuoleilla. Takana puita ja meri.
Majvikin rantasaunan terassi merimaisemin. Kuva: Majvik.

Pääkuva: Hawhill - kokoushuvilat.