Hyppää pääsisältöön
Kuva Kurk Golfin viheriöltä lammelle päin.

Kurk Golf

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Kurk Golf 

Kurk Golf on Suomen ensimmäinen GoGolf-kenttä. Oletko valmis pitämään hauskaa ja nauttimaan golfista enemmän? Lajikulttuuria uudistavina pioneereina kenttä kapinoi golfin jäykkyyttä vastaan ja tuo tilalle lisää etuja ja vapauksia kaikille! Tervetuloa pitämään hauskaa!  

Kurk Golfin ”kolme ysiä” Hill, Lake ja Valley ovat omaleimaisia ja muotorikkaita uusittuine griineineen. Lyhyet siirtymät väylien välillä ja kaikkien palveluiden ja toimintojen keskittyminen klubitalon läheisyyteen lisäävät harrastajan mukavuutta. Kotoisa ilmapiiri ja kaksikielisyys ovat omiaan Kirkkonummen Evitskogissa sijaitsevalle kentälle. 

Lake & Valley 

18-reikäinen Lake & Valley -yhdistelmä on monipuolinen sekoitus kaunista puistokenttää ja mieleenpainuvaa mäkimaastoista metsäkenttää, joka yllättää sopivasti haasteillaan ja hurmaa vaihtelevuudellaan. 

Vuonna 2014 valmistuneet viheriöremontit ovat tuoneet Valley & Laken kentille uuden arvokkaan ja entistä houkuttelevamman ilmeen sekä tietenkin uusia mielenkiintoisia juonenkäänteitä lähipeliin. 

Valleyn ensimmäinen reikä lähtee klubitalon vierestä ja kierros päättyy jälleen klubitalolle, kuten tekee myös Lake. Kierroksen jälkeen onkin mukava siirtyä klubitalossa palvelevaan golfravintolaan kertaamaan kierrosta ja tyydyttämään makunystyrät. 

Hill  

Vuonna 2005 avattu 9-reikäinen Hill miellyttää etenkin hyvällä pelattavuudellaan sekä harvinaisemmalla kolmen par-3, par-4 ja par-5 yhdistelmällä. Hill kiertää nimensä mukaisesti mäkimaastossa. Väylät ovat lyhyitä ja vesiesteet loistavat poissaolollaan, siksi haasteet piilevät enimmäkseen griinien ympärillä ja muutamassa vaativassa avauksessa. 

Yhteystiedot: 

Kuperkeikantie 20, 02550 Evitskog 
kurk@gogolf.fi
Puh: +358 600 19784

www.kurkgolf.fi 
https://facebook.com/KurkGolf 
https://instagram.com/kurkgolf/