Hyppää pääsisältöön
Ilmakuvaa metsäisemmältä väylältä Luukin golfkentällä.

Luukki ja Lakisto

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Suur-Helsingin golf - Luukki 

Luukista löydät jo 1960-luvun lopulla perustetun kauniin ja monipuolisen golf-kentän. Moni on rakastunut Luukin luonnonkauniiseen ja kumpuilevaan kenttään – eikä syyttä. 

Kenttä on rakennettu alueen upeaa luontoa kunnioittaen ja sen aistii kaikkialla. Tuloksena on puistomainen, helposti kuljettava, nopeasti pelattava ja kaunis kenttä. Pelillisesti Luukissa on juuri sopivasti vaihtelua, vaikeutta ja yllätyksiäkin. Kentällä on golfattu jo vuodesta 1967 lähtien. 

Kenttä ei ole ainoa asia, joka Luukin ystäviä miellyttää. Moni on tykästynyt mukavaan tunnelmaan, kotoisaan klubiin ja pihapiiriin, jossa kaikki on lähellä. Klubin terassilta voi siirtyä parilla askeleella harjoitusviheriölle ja chippitreeneihin. Rangelle on matkaa vain muutama harppaus. Lähtötiillekin kävelee klubilta alle minuutissa.  

Yhteystiedot:

Klockarsintie, 02980 Espoo 
toimisto@shg.fi 
Puh: +358 600 03388 

www.shg.fi 

Suur-Helsingin Golf - Lakisto

Lakisto sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Luukista, Vihdintien toisella puolella. Lakiston ylellisyys on julkinen liikenne, joka tuo golfarin Helsingin keskustasta suoraan Lakiston klubitaloin eteen. 

Aikanaan muodonmuutoksen kokenutta Lakistoa on tituleerattu pääkaupunkiseudun mielenkiintoisimmaksi kentäksi, Kenttä on vaihteleva, moni-ilmeinen ja tasokas. Jokaisella väylällä ja reiällä on oma luonteensa, minkä ansiosta pelaamisen ilo ei laannu kierroksen aikana hetkeksikään. Kun olet edellisen reiän pelannut, sinua odottaa seuraavalla jotain ihan muuta. 

Lakistossa pelataan kumpuilevassa ja ilmeikkäässä maastossa. Kierroksen aikana avautuu paikoin huikeat ja avarat näkymät yli useiden väylien. Paikoin ollaan syvällä metsän rauhassa, piilossa muilta peliryhmiltä. 

Lakiston klubialueen kruunu on terassi, jossa Lakiston henki kiteytyy. Terassilta avautuu huikeat näkymät takaysille. Päätösreiän kamppailua voi seurata miltei avauslyönnistä alkaen. 

 

Yhteystiedot:

Rinnekodintie 23, 02980 Espoo 
toimisto@shg.fi 
Puh: +358 600 03388 

www.shg.fi
 

Teksti: Fore! Golf Media 07/2018

Pääkuva: Juha Tuukkanen

Ilmakuvaa aurinkoisen Lakiston golfkentän väyliltä.
Kuva: Juha Tuukkanen