Hyppää pääsisältöön
Master Golfin klubirakennus Bodomin kartano.

Master Golf

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Master Golf – ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa 

Master Golfissa pääsee nauttimaan inspiroivasta ympäristöstä ja hyväntuulisesta golfista kahdella kentillä. Master Golf sijaitsee kauniin Bodominjärven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon mailla Espoossa, vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta. 

Kaksi 18-reikäistä kenttää tarjoaa ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa niin haasteita hakevalle kilpaurheilijalle kuin rentoa klubipelaamista arvostavalle harrastajalle. 

Masterin tunnelma syntyy osakkaiden, jäsenien ja vieraiden viihtymisestä sekä mutkattomasta ja samalla perinteitä arvostavasta ilmapiiristä. Masterissa jokainen toivotetaan tervetulleeksi viettämään omaa laatuaikaa golfin parissa. 

Moni-ilmeiset ja luonnonkauniit kentät, Master ja Forest, ovat kauniissa espoolaismaisemassa. Bodomin kartano toimii Masterin klubirakennuksena, jonka laadukkaat ravintolapalvelut ja leppoisa tunnelma kruunaavat golfkierroksen. Vuonna 1797 valmistunut kartano on nähnyt monia värikkäitä vaiheita ja omistajia. Menneen maailman salaisuudet voi tänä päivänäkin aistia avarissa saleissa ja vanhalla kiviterassilla, josta avautuu huikea maisema luonnonkauniille Bodominjärvelle. 

Kun saapuu kaupungin vilinästä, vain noin 30 minuutin ajomatkan jälkeen Helsingin keskustasta, Bodomin kartanon rauha ja Masterin maisemien kauneus yllättää täydellisesti. 

Yli 30-vuotisen historiansa aikana Master on aina pyrkinyt viemään rohkeasti suomalaista golfia eteenpäin. Avauslyönti lyötiin Kosti Kurosen suunnittelemalla Master-kentällä vappuna 1987. 

Masterin historiassa on useita kohokohtia, kuten Challenge Tour -kisat vuosina 1998-2000 ja useat Suomen mestaruuskisat. 

Teksti: Fore! Golf Media 07/2018 

Yhteystiedot:

Bodominkuja 7, 02940 Espoo 
mastergolf@mastergolf.fi 
Puh: +358 9 8492 300 

mastergolf.fi
https://facebook.com/mastergolfespoo 
https://twitter.com/MasterGolf3