Hyppää pääsisältöön
Children sitting outdoor

Tämä sivu löytyy kielillä:

6 paikkaa lasten synttäreille Espoossa – tee järjestelyistä helppoa!

Jaa

Järjestä seikkailuntäyteiset lasten syntymäpäiväjuhlat ilman stressiä tai huolta vanhemmille. Keräsimme yhteistyössä Happens.fi:n kanssa kuusi valmista pakettia lasten synttäreille Espoossa. Tutustu ja varaa unohtumattomat bileet pienelle sankarille! 

Huoletonta juhlimista helpottaa myös synttäreihin sopiva tarjoilu, joka on tietysti mahdollista varata valmiiksi. Mikäs sen parempaa olisikaan kuin kunnon herkkuöverit! Se jos jokin lasten synttäreihin kuuluu. Alle nostettujen valmiiden synttäripakettien avulla voit olla varma siitä, että lasten syntymäpäivät ovat täynnä iloa, naurua ja ikimuistoisia hetkiä. Varmin voittaja olet kuitenkin sinä, joka pääset järjestäjän roolissa saamaan kiitosta ihanista hetkistä ilman varsinaista vaivannäköä! 

Extreme synttärit Esportin aktiviteettiareenalla 

Nämä synttärit sopivat urheilusta ja liikunnasta innostuneelle päivänsankarille. Vauhtia ei puutu, ja juhlavieraat kömpivät päivän päätteeksi sänkyyn väsyneinä mutta takuulla onnellisina! Extreme Esportin synttäreillä juhlaväki pääsee temppuilemaan ja hyppimään vapaasti aktiviteettiareenalla, josta löytyy mm. trampoliineja, köysirata sekä dodge ball- ja wipeout -alueet. Lisäksi pakettiin kuuluu synttärihuone sekä tarjoilut. Extreme Esport sijaitsee Tapiolan urheilupuistossa. 

Tutustu Extreme Esportin synttäreihin 

Museo Leikissä ei ole tilaa tylsyydelle 

Tapiolassa sijaitsevassa Museo Leikissä juhlijat pääsevät nauttimaan ohjatusta ohjelmasta, joka sisältää kierroksen museossa, työpajan sekä vapaata leikkiaikaa. Hauskuus alkaa heti, kun juhlaväki suuntaa museoon kiertelemään ja tutkimaan jännittäviä näyttelyitä. Sen jälkeen siirrytään luovuuden äärelle työpajassa, jossa lapset pääsevät toteuttamaan omia taideteoksiaan: valita voi eri teemoista, kuten ponisynttärit, legosynttärit, pelisynttärit, prinsessasynttärit tai fantasiasynttärit. Synttäritapahtumaan kuuluu tietysti myös herkutteluhetki! 

Tutustu Museo Leikin synttäreihin 

Solvallan Urheiluopiston synttärit ovat täynnä tekemistä  

Kun järjestät lasten synttärit Solvallan Urheiluopistossa Nuuksiossa, valitset vain teeman ja annat Solvallan tiimin järjestää lapsellesi ikimuistoisen syntymäpäiväjuhlan. Synttäreihin kuuluu valitsemanne ohjelma sekä synttärihuone omille synttäriherkuille. Aktiviteetiksi voi valita esimerkiksi köysiradan, seikkailuradan, jättifutiksen, kiipeilyn tai kaupunkiottelun. Näiden vauhdikkaiden kekkereiden jälkeen synttäriväen posket punottavat ja hymy yltää korviin asti! 

Tutustu Solvallan Urheiluopiston synttäreihin Happens.fi -sivustolla  

Vesipuisto Laguunin aktiviteeteista löytyy paljon kivaa synttäripuuhaa  

Keilaniemessä sijaitsevan ulkovesipuisto Laguunin kesäiset lasten synttärit ovat varma hitti! Varaa vain vesipuistoliput ja lapset viihtyvät koko juhla-ajan vesipuiston kuuluisalla esteradalla. Hieman vanhemmat lapset innostuvat varmasti myös esimerkiksi wakeboardingista. Huomaathan, että vesipuiston alaikäraja on 6 vuotta ja kahta 6–12-vuotiasta lasta kohden tulee aina olla yksi huoltaja. Yli 12-vuotias lapsi voi tulla puistoon itsenäisesti huoltajan luvalla. Synttäriherkuttelua varten on mahdollista varata juhlatila. 

Tutustuu Laguunin synttäritarjontaan

Child jumping on trampoline on the sea
Photo: DSP Media

Pikselin synttäreillä mahdotonkin on mahdollista! 

 

Kauppakeskus Iso Omenassa sijaitsevassa Pikselissä synttäriväki viihtyy ainutlaatuisten virtuaalipelien parissa. Tämä virtuaalipuisto tarjoaa lasten synttäreille todellisuuden rajoja rikkovia elämyksiä. Virtuaalipelit pitävät sankarin ja vieraat hyppysissään ja juhlien järjestelyt hoituvat puolestasi alusta loppuun. Synttäripaketteihin kuuluu peliajan lisäksi juhlahuone sekä toiveiden mukaiset naposteltavat.

Tutustu Pikselin synttäreihin Happens.fi -sivustolla

Child playing virtual game
Photo: Happens.fi/Pikseli

Pääkuva: Marjaana Tasala