Hyppää pääsisältöön
Lapset istuvat käsi toisen hartialla valkovuokkoniityllä.

Espoon TOP50 -kohteet

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Espoon top50 -kohteet seuraajien vinkkaamina 

Me kysyimme - te vastasitte. Viime vuonna pyysimme Visit Espoon kanavien seuraajilta apua Espoon parhaiden kohteiden selvittämiseksi, ja syntyi lyömätön lista! Visit Espoon some-kanavien seuraajien eli parhaiden Espoo-tuntijoiden ja Espoossa vierailleiden ehdotuksista koottiin Espoon kohteiden TOP50 -lista, jolta kelpaa valita retkikohteita lomapäiville tai piristykseksi työpäivän jälkeen. Joukkoon mahtui odotettuja kestosuosikkeja, mutta myös ihania tuntemattomampia helmiä! 

Espoon top50-kohteet aakkosjärjestyksessä 

Olitte huikeita! Ehdotuksia tuli paljon, ja koska emme halunneet luopua mistään, teimme pientä yhdistelyä, jotta saimme kaikki ehdotuksenne koottua listalle. Tsekkaa sääennuste, valitse listalta sopiva yhdistelmä kohteita ja lähde retkelle! 

Espoo on täynnä ihania kohteita, ja on selvää, että tämä lista ei kata niitä kaikkia. Voit edelleen ehdottaa listalta puuttuvia suosikkikohteitasi ja salattuja jalokiviä - olipa se sitten suuren yleisön suosikkikohde, sympaattisin kannonnokka parhaassa lähimetsässä tai huikein maisema piilopaikasta, jonka haluat jakaa. Jos tahdot jakaa kokemuksesi somessa, tägää @visitespoo ja halutessasi voit myös käyttää hashtagia #EspooTop50 

Sivun pääkuva: Marjaana Tasala

Kuva Haltian näyttelystä hämärässä valaistuksessa, jossa seinällä näkyy hirven ja muiden eläinten profiileja.
Kuva: Daniela Brezinova

TOP50 -kohteet Espoossa