Hyppää pääsisältöön
Kuva Sarfvik golfista, mukana klubirakennus ja golfkenttää.

Sarfvik golf

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Sarfvik golf 

Sarfvik golf on kahden toisistaan poikkeavan 18-reikäisen golfkentän kokonaisuus. 

Sarfvik on kiireetön golfklubi Espoon ja Kirkkonummen merellisissä maisemissa, vain 20 min ajomatkan päässä Helsingistä. Kentän valtti on ihanteellinen peliväljyys. Se tarkoittaa, että jäsenet ja vieraat pääsevät pelaamaan huippukuntoisille kentille juuri silloin kun haluavat. Ilman monen päivän ennakointia, ilman lähtöajan varausta ja lähes poikkeuksetta ilman pallorännissä odottelua. 

Golfsarfvik Oy on Suomen vanhin osakepohjainen golfkenttä. Sarfvik on arvostettu kenttäyhteisö, jonka tunnusmerkkejä ovat korkealuokkaiset, hyvin hoidetut kentät, huomaavainen palvelu, osakkaiden arvostama rauhallinen ja viihtyisä ympäristö sekä ruuhkattomat kentät. 

Vuonna 2008 saneerattu klubirakennus on maamme tyylikkäimpiä. Jäseniä on vähän ja he ovat ylpeitä klubin perusideasta: ei lähtöaikojen varausta! Se tarkoittaa kiireetöntä lähtemistä kierrokselle, väljää pelaamista osakkaille, heidän perheenjäsenilleen ja vierailleen. 

Päivägreenfee sisältää lounaan sekä taukotupakahvit. Näin halutaan tarjota myös vieraille kosketus kiireettömään golfelämykseen Sarfvikin tapaan. 

Yhteystiedot:

Finnbyntie 30, 02450 Sundsberg 
sarfvik@golfsarfvik.fi 
Puh: +358 9 221 9000 

www.golfsarfvik.fi