Hyppää pääsisältöön
Ilmakuva Tapiola Golfista klubirakenuksineen.

Tapiola Golf

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Tapiola golf – täyden palvelun golfkeskus

Tapiola Golf on 18-reikäinen links-henkinen golfkenttä, joka valmistui vuonna 2013, ja sijaitsee vartin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Joitakin vuosia sitten valmistunut moderni klubitalo nosti kokonaisuuden yhdeksi maamme arvostetuimmista golfkeskuksista. 

Tapiola Golfin kenttä on par 72 ja se tarjoaa neljät tiit 4600 metristä aina takatiin 6100 metriin. Kenttä on upeasti kumpuileva ja sitä luonnehtivat lukuisat bunkkerit ja pienet niittyalueet, jotka antavat kentälle haastetta ja näyttävyyttä. Avoimella kenttäalueella usein puhalteleva navakka tuuli tuo peliin omat lisämausteensa. Linkshenkisyys näkyy niin väylä- kuin viheriöalueilla. 

Kenttäarkkitehti Tim Nugent on luonut Jan Sederholmin esisuunnitelmasta vaihtelevan layoutin, jossa on valinnanvaraa pelistrategialle. Tapiola Golfilla on tarjolla hyvät harjoitusalueet aivan klubin vieressä. 

Klubirakennus sijaitsee alueen koilliskulmassa, josta on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan. 

Tapiola Golfin kiistattomasti paras sijainti pääkaupunkiseudulla yhdistettynä huippukuntoiseen kenttään houkuttelee paikalle paljon vierailijoita. Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa toimii myös Tapiola Golfin sauna- ja klubitilojen lisäksi Golf Centerin tuhannen neliön myymälä Fitting Lab –studioineen, OnGolf golfmatkatoimisto sekä Piltz Golf School. 

Tapiolan Golfkeskus TAGi on samalla elämyskeskus. Ainutlaatuisessa TAGi:ssa pääset nauttimaan pelaamisen ohella myös muista palveluista ja tapahtumista. TAGissa on järjestetty myös kesäkonsertteja. 

Tapiola Golfin yksi suurimmista etuja on se sijainti. Tapiolaan on helppo tulla pelaamaan 9 reikää aikaisin aamulla sekä heti työpäivän jälkeen. Kenttä on helppo kiertää ja yhdeksän reikää sujuu usein alle kahden tunnin. 

Teksti: Fore! Golf Media 07/2018 

Yhteystiedot: 

Turveradantie 17, 02180 Espoo 
caddiemaster@tapiolagolf.fi 
Puh: +358 9 4250 0750 

www.tapiolagolf.fi/