Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Arktinen melontaretki Espoon saaristoluonnossa

Jaa

Lähde arktiselle melontaretkelle – Tällä kaikille soveltuvalla retkellä pääset tutustumaan talvimelontaan turvallisesti oppaan johdolla ja lämpimin varustein.

Melontaretken aluksi opas ottaa teidät vastaan Matinkylän melontapisteellä Espoossa. Hän huolehtii turvallisuudestanne koko retken ajan. Retken aluksi jokainen osallistuja saa talvimelontaan soveltuvan varustuksen, kuivapuvun, neopreenitossut, neopreenihupun ja lämpimät melontarukkaset. Retken aikana harjoitellaan melonnan tarpeellisimmat perustaidot rannassa ja vesillä, mutta pääpaino on ulkoilussa ja meriluonnosta nauttimisessa. Talvimelonnan aikana merellä vallitsee täydellinen rauha eikä muita vesilläliikkujia juuri ole.

* Tapaamispaikka: Matinkylän Melontapiste - Matinlahdenranta 1, 02230 Espoo
* Kesto: 2 tuntia
* Osallistujamäärä: 8-16 henkeä.
* Retki on varattavissa lokakuun alusta huhtikuun loppuun.
* Retken vaativuus: Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helposti melottavia. Kaikki osallistujat saavat talvimelontaan soveltuvan erikoisvarustuksen.
* Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, kuivapuvut, neopreenitossut, neopreenihuput ja melontarukkaset.
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
109 €
henkilö
Kesto
2
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin