Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Eräkämppä Tikankolo

Jaa

Tikankolon eräkämppä on rakennettu vuonna 1900-luvun puolivälissä alun perin metsureiden majapaikaksi. Omassa rauhassaan Saarilammen rannassa sijaitseva Tikankolo koostuu vanhanajan hirsirunkoisesta tuvasta ja erillisestä saunarakennuksesta. Tupa itsessään on nähnyt jo monenlaista kulkiaa ja kämpän hienot vanhat patinoituneet hirsipinnat kertovat tarinaa menneestä ajasta.

Tikankolon päärakennuksessa on kaksi eri huonetta, tupa ja makuukammari. Molemmissa huoneissa on kaminalämmitys. Erillisessä, hiljattain rakennetussa saunarakennuksessa ovat reilunkokoinen sauna, pukuhuone sekä puuvarasto. Kämpän tulosuunnassa on kompostoiva kuivakäymälä.

Kämppä on käytössä ympäri vuoden ja soveltuu maksimissaan 6 henkilölle. Tätä henkilömäärä ei ole mahdollista ylittää ilman lupaa.

Tikankolon rakenteet ja ympäristö tukevat hyvin pienryhmiä ja heille tuotettuja palveluja. Majoittumisen osalta kämppä itsessään majoittaa maksimissaan 6 hlöä ja isolle pihalle on mahdollista laittaa telttoja. Aktiviteettien ja muiden palvelujen osalta valikoimaa löytyy laajasti Natura Vivalta.

Ryhmän (yli 6 hlöä) tulee aina olla yhteydessä varaustenhallintaan varauksen tekemiseksi osoitteeseen info@naturaviva.fi.

Kämppä sijaitsee Nuuksion kansallipuiston läntisessä osassa Saarilammen rannalla. Matkaa lähimmästä kansallispuiston sisääntulosta ja pysäköintilalueelta (Läntinen Valklammentien pysäköintialue) kertyy noin kilometri.

Tuotetiedot

Hinta
125 €
päivä
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin