Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Fatbike-vuokraus Hotelli Korpilammella

Jaa

Lähde seikkailemaan luontoon pyörän kyydissä ja vuokraa fatbike Natura Vivan Hotelli Korpilammella sijaitsevalta omatoimipisteeltä. Hotelli Korpilammelta lähtevä pyöräilyreitti Luukin ulkoilulalueelle kuljettaa sinut hienoihin metsämaisemiin ja komealle järviylängölle. Reitti sopii erinomaisesti kaikille maastopyöräilystä innostuneille. Hotelli Korpilammen vuokrapisteeltä on n. 2 kilometrin matka Luukin luonnonpuiston leveille metsäpoluille.

Poluilla on helppoa ajaa ja muutamat reippaammat ylämäet voi ottaa kuntoilun kannalta tai tarvittaessa taluttaa ylös. Reitin varrella on useita erämaalampia, joiden äärellä on mukava pysähtyä juoma- tai evästauolle.

Fatbikella liikkuminen on hauskaa ja helppoa. Isojen ja paksujen renkaiden ansiosta fatbike rullaa kevyesti vaihtelevassa maastossa, hiekkateillä ja poluilla, jopa lumella ja jäällä. Vuokrattavana olevat fatbike -pyörät ovat monivaihteisia "läskipyöriä" ja niissä on käsijarrut. Fatbike-pyörissä ei ole nastarenkaita, joten varauduthan siihen, että talvella tiet ja polut voivat olla liukkaita.

Pyörät ovat vuokrattavissa omatoimisesti joka päivä ympäri vuoden alkaen kahdesta tunnista eteenpäin. Varauksen teet helposti Natura Vivan verkkosivuilta.

Jos haluat pyöräillä useamman kerran ja kaikissa Natura Vivan kohteissa, kannattaa hankkia kausikortti. Samalla kortilla mukaan pääsee myös yksi perheeseen kuuluva alle 15-vuotias lapsi veloituksetta. Tutustu Natura Vivan kausikortteihin osoitteessa https://naturaviva.fi/fi_FI/tutustu-palveluihin/natura-vivan-kausikortit.

Tee hauska fatbike-pyöräretki Luukin ulkoilualueelle upeisiin maisemiin!
This product is part of categories

Tuotetiedot

Hinta
39 €
henkilö
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Availability
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Opening hours
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin