Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Fatbike-vuokraus Matinkylässä

Jaa

Natura Vivan Matinkylän melontapisteeltä pääset helposti pyöräilemään sekä Espoon keskuspuistoon että Espoon rannikkoreitille. Espoon keskuspuistossa on lukuisia polkuja, joista voit valita mieleisesi. Keskuspuisto tarjoaa reittejä niin kokeneille maastopyöräilijöille kuin ensikertalaisille.

Fatbike-pyörät ovat monivaihteisia "läskipyöriä" ja niissä on käsijarrut. Niillä pyöräily on mukavan kevyttä helpoimmillakin reiteillä ja ne pääsevät oikeuksiinsa keskuspuiston kapeammilla maastopoluilla. Nastarenkaita pyörissä ei ole, joten talvella kannattaa varautua siihen, että osa reiteistä saattaa olla liukkaita.

Pyörät ovat vuokrattavissa omatoimisesti joka päivä alkaen kahdesta tunnista eteenpäin. Varauksen teet helposti Natura Vivan verkkosivuilta.

Jos haluat pyöräillä useamman kerran ja kaikissa Natura Vivan kohteissa, kannattaa hankkia kausikortti. Samalla kortilla mukaan pääsee myös yksi perheeseen kuuluva alle 15-vuotias lapsi veloituksetta. Lue lisää Natura Vivan kausikorteista osoitteessa https://naturaviva.fi/fi_FI/tutustu-palveluihin/natura-vivan-kausikortit.

Lähde tutustumaan Espoon rannikkoluontoon hauskasti fatbike-pyöräillen ja ihaile maisemia pyörän kyydissä!
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Hinta
39 €
henkilö
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Fatbike-vuokraus Matinkylässä
Palveluntarjoaja
Natura Viva
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin