Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Fatbikeretki Nuuksiossa

Jaa

Lähde Nuuksion upeisiin maastoihin nauttimaan luonnossa liikkumisesta fatbike -pyörillä!

Luvassa on hauska ja mukaansatempaava retki kaikille sopivilla fatbike -pyörillä! Nuuksiosta löytyy upeita ja monipuolisia maastoja fatbike -retkeilyyn ja ajettava reitti sekä vauhti määritellään osallistujien taito- ja kuntotason mukaan. Ajon lomassa pidämme myös useita taukoja.

Ennen retkeä tutustumme fatbikepyöriin ja osallistujat saavat lyhyen opastuksen turvalliseen pyöräilyyn. Fatbikepyörät on varustettu erittäin paksuilla maastorenkailla, joiden ansiosta ne kulkevat maastossa kevyesti.

Kalustoomme kuuluu 12 fatbikepyörää ja 2 e-fatbikepyörää (sähköavusteiset). Sähköavusteiset pyörät (2kpl) sisältyvät aina retkeen. Näin saadaan ryhmä pysymään helpommin kasassa, jos ryhmässä on kovin eritasoisia pyöräilijöitä. Pyöriä on myös mahdollista vaihtaa retken aikana, jotta halukkaat pääsevät kokeilemaan sähköavusteista pyörää.

Osallistujat saavat sähköpostitse etukäteen tarkemman ennakkoinfon pyöräilyyn varustautumisesta. Osallistujilla on hyvä olla säänmukainen vaatetus ja pyöräilyyn sopivat kengät, esimerkiksi lenkkikengät.

Oletuslähtö- ja paluupaikka on Luontokeskus Haltia. Asiakkaan oma toivepaikka on myös mahdollinen!
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
74.8 €
henkilö
Kesto
90
minuuttia
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin