Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Hotelli Korpilampi

Jaa

Hotelli Korpilampi sijaitsee Espoossa, kauniin Korpilammen rannalla jylhän ja upean korpimaiseman ympäröimänä. Helsingin keskusta ja Helsinki-Vantaan lentoasema ovat kuitenkin vain 30 minuutin matkan päässä.

Korpilammella voit lomailla, järjestää tehokkaan kokouksen tai elämyksellisen virkistyspäivän, viettää häitä tai juhlistaa merkkipäiviä. Saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta.

Hotellissa on 160 viihtyisää huonetta, joista löytyy aina oikea vaihtoehto niin liikematkaajille kuin lomamatkalla oleville perheille. Kaikkien huoneiden hintaan sisältyy runsas aamiaisbuffet, hotellin yleinen sauna- ja uintivuoro sekä kuntosalin käyttö, veloitukseton pysäköinti ja langaton internetyhteys.

Hotelli Korpilammen puhtaisiin ja raikkaisiin pohjoismaisiin makuihin keskittyvä ravintola tarjoaa kotimaisista raaka-aineista valmistettuja korkeatasoisia illallisia sekä mutkattomia klassikoita kaikenikäisille vieraille.

Hotelli Korpilammelta ja lähiympäristöstä löydät paljon tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia. Voit vierailla hotellin naapurissa sijaitsevan Vesipuisto Serena altaissa tai Serena Skin rinteissä, tai vuokrata hotellilta Fatbiken ja lähteä retkelle Luukin ulkoilualueelle. Lyhyen automatkan päässä löydät myös tasokkaita golf-kenttiä, kauppakeskuksia ja matkailunähtävyyksiä.

Hotelli Korpilampi toteuttaa vastuullista matkailua, hotellille on myönnetty Green Key sertifikaatti vastuullisesta hotellitoiminnasta ja Breeam sertifikaatti – vastuullisesta kiinteistö- ja ympäristöjohtamisesta.

Reippaile, rentoudu ja nauti luonnon rauhasta Hotelli Korpilammella.

Tuotetiedot

Hinta
80 €
-250 €
päivä
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
00:00-00:00
Ti
00:00-00:00
Ke
00:00-00:00
To
00:00-00:00
Pe
00:00-00:00
La
00:00-00:00
Su
00:00-00:00