Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Ravintola Korpilampi

Jaa

Hotelli Korpilammen puhtaisiin pohjoismaisiin makuihin keskittyvä ravintola palvelee niin hotellin asiakkaita kuin yritys- ja vapaa-ajan ryhmiä. Valmistamme ateriat kauden parhaista kotimaisista raaka-aineista ja suosimme lähiseudun tuottajia.

Kokous- ja yritysryhmille keittiömme loihtii tarjoilut koko kokouspäivään, herkullisista aamukahveista aina pöytiin tarjoiltuihin juhlaillallisiin tai vapaamuotoisiin buffet-illallisiin.

A la Carte – ravintolamme palvelee hotelliasukkaita ja lähiseudun asukkaita
tarjoten herkullisia illallismenuja sekä mutkattomia klassikoita kaikenikäisille vieraille. Ravintolatilamme soveltuvat erinomaisesti myös kaikkiin perhejuhliin elämän varrelta.

Ravintolasalissa tarjoilemme runsaan aamiaisbuffetin, herkulliset lounaat ja toteutamme tilaisuuksia jopa 300 vieraalle. Sali, josta avautuvat upeat näkymät Korpilammelle on muunneltavissa rennosta bistroravintolasta juhlatilaksi valkoisine pöytäliinoineen ja kauniine kattauksineen. Ravintolassa on myös tilava esiintymislava ja tanssilattia, jotka luovat erinomaiset puitteet suuremmillekin juhlille

Tunnelmallinen kabinettimme kauniilla metsänäkymällä soveltuu niin perhejuhlien ja sukukokousten järjestämiseen kuin kokousryhmien illallistarjoiluun enimmillään noin 70 hengelle.

Retrohenkisessä Klubiravintolassa järjestät juhlat jopa 100 vieraalle.
Ravintolassa on täysin varustettu baari, värivalot, diskopallo sekä käynti lammen rannalla sijaitsevalle kauniille terassillemme.

Lobby Bar

Viihtyisä Lobby Bar hotellin aulassa palvelee niin hotellin asukkaita kuin ohikulkijoita ympäri vuorokauden. Voit piipahtaa meillä virkistävällä juomalla tai kahvilla ulkoilun lomassa.

Hotelli Korpilampi toteuttaa vastuullista matkailua, hotellille on myönnetty Green Key sertifikaatti vastuullisesta hotellitoiminnasta ja Breeam sertifikaatti – vastuullisesta kiinteistö- ja ympäristöjohtamisesta.

Tuotetiedot

Hinta
10 €
-70 €
henkilö
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Ravintola Korpilampi
Palveluntarjoaja
Hotel Korpilampi
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
06:00-02:00
Ti
06:00-02:00
Ke
06:00-02:00
To
06:00-02:00
Pe
06:00-02:00
La
07:00-02:00
Su
07:00-02:00