Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Noli Otaniemi

Jaa

Esittelyssä Noli Otaniemi: Uusi kotisi innovaation ja luonnon ytimessä.

Noli Otaniemi palvelee sekä liike- että lomamatkailijoita ja avasi ovensa alkuvuodesta 2024.

Otaniemessä, tiedeyhteisön sydämessä, Keilaniemen ja Pohjois-Tapiolan yritysalueiden hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Noli Otaniemi vastaa erinomaisesti vierailevien tutkijoiden, asiantuntijoiden ja kansainvälisten osaajien tarpeisiin. Joustavuus, yhteisöllisyys ja verkostoitumismahdollisuudet ovat Nolin konseptin ytimessä.

15-kerroksinen Noli Otaniemi tarjoaa upeat merinäkymät ylemmistä kerroksistaan. Noli Otaniemessä on yhteensä 406 tyylikästä studiota, mikä tekee siitä toistaiseksi kaikista suurimman Noli -kohteen. Studioiden lisäksi kiinteistöstä löytyy mm. moderni kuntosali, sauna, työskentelytilat, avara pyykkitupa, kahvila sekä yhteiskeittiö ja viihtyisät oleskelutilat.

Samalla tontilla sijaitsee myös päivittäistavarakauppa. Noli painottaa kestävää kehitystä ja on saanut hotellirakennukselle LEED Platinum -sertifikaatin, kaupan kiinteistö puolestaan LEED Gold-sertifikaatin. Sitoutuminen ympäristöystävällisyyteen sisältää maalämmön ja aurinkoenergian käytön sekä ruokakaupan hukkalämmön hyödyntämisen hotellin maalämpöjärjestelmässä.

Noli Otaniemi on erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, sillä Raide-Jokerin raitiovaunuliikenne kulkee aivan hotellin edestä. Lisäksi Aalto-yliopiston metroasema on lyhyen 600 metrin, eli n. 7 minuutin kävelymatkan päässä, joten pääset helposti Helsinkiin ja tarvittaessa kauemmaksikin.

Tuotetiedot

Hinta
90 €
päivä
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin